OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Hübsch tæpper

Den perfekte måde at pifte et ellers bart gulv op, er med et sjovt eller farverigt tæppe. Tæpper liver rummet op, og tilføjer en hyggelig og varm stemning. Det er en god måde at give hjemme noget personlighed, da de mange forskellige designs gør det muligt at finde noget, der passer til ens egen stil og bolig. 

Sorter stigende

   

14 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

14 vare(r)

Tæpper fra Hübsch i flotte mønstre

Hos Hübsch finder du en række tæpper i sjove mønstre, der er gode til at give hjemmet et ekstra touch. Tæpper kan gøre meget for boligindretningen. De skaber et hjemligt udtryk og åbner hjemmet op, så man opnår et velkomment førstehåndsindtryk.

HÜBSCH TÆPPE VÆVET BOMULD NATUR/SORT er et vævet tæppe, fremstillet i bomuld, og de sorte og hvide farver komplimenterer hinanden godt. Tæppet er sammen med resten af Hübschs produkter, fremstillet i stærke materialer og er af god kvalitet. Det kunne fungere som gulvtæppe i stuen, men kunne også sagtens hænges op på væggen, og derved give rummet en ekstra fed og anderledes detalje. Ved køb af tæppet, får du også fri fragt.

Et andet godt bud ville være HÜBSCH TÆPPE VÆVET BOMULD GRÅ/HVID. Det er et mindre tæppe, der måler 60x120 cm, og derfor ville det passe perfekt på gulvet i entreen eller på badeværelset. Også dette tæppe er vævet i bomuld, og har et simpelt ternet mønster i grå og hvid.