OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Hübsch skind

Den perfekte måde at pifte en ellers normal og måske kedelig stol op på, er med skind. De er både behagelige og flotte, og kan skabe en ekstra varme til rummet. Man behøver ikke kun bruge dem i stole, de kan også bruges til meget andet. Eksempelvis i sofaen, eller som en sød lille detalje på sengen. Med de klassiske skind fra Hübsch, er du garanteret en rar oplevelse, næste gang du sætter dig ved skrivebordet. 

Sorter stigende

   

3 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Behagelige skind fra Hübsch

En stol er ikke altid behagelig at sidde på i længere tid. Det kunne eksempelvis være en spisebordsstol. Derfor kan det anbefales at anskaffe sig et skind, og dette kunne meget vel være fra Hübsch. Skindene er i god kvalitet, og sikre en varm og behagelig fornemmelse, når man bruger dem.

HÜBSCH LAMMESKIND KORTHÅRET HVID kunne være et eksempel på et enkelt og klassisk skind. Det fås også i 3 andre farver. Foruden den hvide fås det også i lysebrun, grøn og grå. Du kan altså sagtens finde et skind der matcher din stol eller dit hjem. Skindet er næsten en meter lang, så du kan sidde behageligt med hele kroppen, også ryggen.

HÜBSCH RENSDYRSKIND er lidt anderledes, da det er et rensdyrskind. Det er ikke noget man ser så tit, men det tilføjer rummet en sjov detalje. Dette skind kunne anbefales som pynt på eksempelvis en sofa, men kan også sagtens fungere i en stol.