OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Hübsch puder

Hübsch tilbyder unikke og stilfulde puder, i lækkert skandinavisk design, der er helt perfekt til boligindretningen. Leder du efter den perfekte pyntepude til eksempelvis soveværelset, sofaen i stuen eller en bænk i køkkenet, kan du med garanti finde den her. Hübsch puder kommer i alverdens former og farver, og du kan derfor nemt finde den pude, der passer lige præcis til din unikke stil. Puderne er den perfekte pynt til boligen, da de er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet, og så er de nemme at skifte ud, i takt med at husets og din egen stil ændres. 

Sorter stigende

   

21 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

21 vare(r)

Lækre puder fra Hübsch, i elegant design

Med Hübsch puder er der mulighed for at skabe et unikt og hyggeligt billede af dit hjem, og de er med til at sørge for, at dit hus fremstår nøjagtig, sådan som du gerne vil have det. De er det perfekte tilbehør til ethvert hjem, og man kan til enhver tid bytte dem ud med nogle andre puder, så de passer til tidens trends. Når du køber puder fra Hübsch, er du garanteret en god kvalitet i et stilfuldt og elegant design, der passer ind i en hvilken som helst bolig.

Puder fra Hübsch, perfekt til boligindretningen

Med de mange forskellige varianter fra Hübsch, er der puder til enhver smag, og der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på hjemmet, med de mange mønstre, former og størrelser. For eksempel passer HÜBSCH PUDE M/MØNSTER BOMULD HVID/SORT perfekt ind i et enkelt og stilfuldt teenageværelse, hvor den kan være med til at skabe lidt mere personlighed og stemning i rummet. Puden er i bomuld, og fås også i omvendte farver. Er man til det lidt mere iøjefaldende er HÜBSCH PUDE M/FUGLE-PRINT POLYESTER SORT STK 2 et godt bud. De kan bruges til at pifte din sofa lidt mere op, eller skabe noget karakter til soveværelset. Eller måske passer de perfekt ind i børneværelset, hos en dyreelsker. De er i polyester, og har en sort bagside. Føler du at det er på tide at skifte hovedpuden ud, tilbyder Hübsch deres HÜBSCH PUDEFYLD (45X45CM) så du kan sove godt og behageligt om natten. HÜBSCH PUDE BOMULD LILLA kan med dens enkle og ensartede look, passe ind i ethvert rum, og tilføje noget farve. Den fås også i mørkeblå, så den eventuelt også kunne give noget stemning til et drengeværelse. Der er altså stor chance for, at du vil finde din næste pude, blandt Hübschs store udvalg.