OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Hübsch magasinholdere

På trods af at internettet efterhånden helt har taget styringen, er der stadig tid til at sætte sig ned og slappe af med et modeblad eller et boligmagasin. Vi kan modtage dem med posten, eller selv tage ét med hjem fra en butik. Hvor end de kommer fra, kan vi ikke komme uden om af vi har mange af dem. Og vi er ikke altid lige gode til at holde styr på dem. Med de smarte magasinholdere fra Hübsch, er der mulighed for at lave om på dette.
Sorter stigende

   

10 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

10 vare(r)

Smarte og simple magasinholdere fra Hübsch

Med de fine og enkle magasinholdere fra Hübsch, er der mulighed for at tilføje en sød detalje til din bolig. De kan stå ved siden af sofaen, på badeværelset, eller hænge på væggen, og giver mulighed for pæn og brugbar opbevaring. Én af Hübschs produkter er HÜBSCH MAGASINHOLDER EGETRÆ NATUR, der er fremstillet i naturligt egetræ. Denne egner sig perfekt til skrivebordet, hvor man kan opbevare alt fra vigtige papirer, til blade og magasiner. Træet lysner holderen op, og giver den et stilfuldt, men samtidig klassisk udtryk.

HÜBSCH MAGASINHOLDER TIL VÆG METAL GULD kunne være et forslag, hvis man gerne vil have mulighed for at hænge den op på væggen. Holderen er simpelt lavet af et gitter i guld, og kan passe ind i et hvilket som helst rum.