UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Hübsch Bakker og skåle

Med interiør til køkkenet fra Hübsch, er det muligt at give køkkenet et rent og stilfuldt udseende. Især er deres bakker, skåle og fade perfekte ind i et enkelt og moderne køkken. Med deres lyse farver og sjove faconer, giver de noget spænding og sjov til madlavningen og serveringen. Bakkerne, skålene og fadene forekommer både i set, men også som enkelte produkter. Nogle af produkterne har et udfordrende og abstrakt design, lavet med nogle meget skrøbelige materialer, og et godt håndværk. Er du på den anden side mere til det traditionelle skandinaviske look, så tilbydes der også produkter, i et traditionelt design, som forekommer med en masse praktiske detaljer, så produkterne kan bruges omkring børn og større forsamlinger. Generelt er der sorteret, valgt og samlet et bredt sortiment af varer med forskellige designs og materialer, som vil passe ind i de fleste hjem og til de fleste familier. Så valget er dit! 

Sorter stigende

   

24 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

24 vare(r)

Flotte og moderne bakker fra Hübsch

Bakker kan have mange funktioner, og skal helst være praktiske. Og så gør det ikke noget, at de samtidig er smarte. Bakker fra Hübsch opfylder alle disse krav. De er både sjove, anderledes og så kommer de i et lækkert design. Nogle af varerne er mere bræt end de er en bakker, men de giver stadig noget særpræget til dit køkken. Brætterne er gode til den fine anretning af f.eks. tapas eller når du har specielt selskab. Bakkerne er mere til de dovne søndage, hvor morgenmad på sengen er eftertragtet. Du kan finde produkter, som har praktiske detaljer, og vil gøre madlavning, oprydning og opbevaring nemmere end nogensinde. F.eks. kan du finde produkter, som har en lædersnor, hvilket gør det muligt at hænge dem op på væggen. Således skaber de også en form for sjov pynt til køkkenet eller bare væggene. Du vil også komme omkring produkter, der er meget detaljeret, og som vil imponere alle dine gæster. Designet vil skinne igennem, og håndværket vil være gennemarbejdet til sidste detalje.

Farverige skåle fra Hübsch

Skåle er en essentiel genstand i ethvert køkken. De bruges til tilbehør til middagen, suppe på en regnvejrsdag, eller koldskål på en lun sommeraften. De elegante og enkle skåle fra Hübsch er i lækkert skandinavisk design, og et must når der skal dækkes et flot middagsbord. Skålene fra Hübsch er nogle af vores mest populære varer fra Hübschs køkkensortiment, og med god grund. Deres simple designs og lyse farver gør at de passer perfekt ind i alle hjem. De kan fås i lækre materialer og forskellige former og størrelser. Skåle fra Hübsch kan forekomme i både set, men også som enkelte produkter. Vi anbefaler at købe skåle i set eller af flere omgange, da nye bekendtskaber og gode snakker tit forekommer over en bid mad. Vil du gerne imponere dine gæster, så tilbered et godt måltid til dem. Inviter en ny ven eller en gammel flamme over til middag og lad kemien blomstre.

Praktiske og dekorative fade fra Hübsch

Fade bruges meget i et køkken, og derfor er det vigtigt at finde det helt rigtige fad til lejligheden. Fadene fra Hübsch er et godt bud på et køkkenredskab, som sørger for god stemning og en udsøgt anretning. Hübschs fade holder sig til det enkle og klassiske look, og egner sig derfor rigtig godt til en flot servering. Fade kan bruges til kagebordet, til små retter som tapas eller bare til en lille snack en dag du føler dig ekstra godt til mode. De bruges flittigt på spisebordet, og har en praktisk effekt på madlavning, servering og opbevaring. Man kan nemt style dem op med nogle flotte gryder eller skåle, som jo kan findes på de fleste familiers spiseborde. Det er ikke kun hos Hübsch, der fremstilles fade. Vi har også en hel del andre brands, som leverer og sælger fade og serveringsskifere. Skiferne fungerer præcis ligesom fade, og er nemme at have med at gøre.