OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr25
    kr12499
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Hübsch

Hübsch er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2010, og har lige siden stræbet efter at udvikle nye og bedre produkter. En af ideerne med Hübsch var skabe noget unikt. Der er 3 indehavere af virksomheden, Jannie Krüger, Flemming Hussak og Daniel Henriksen. Siden år 2010 er virksomheden vokset, og ses nu som et af Skandinaviens ledende interiørbrands. De beskæftiger sig med at designe alt til boligen og har meget fokus på skandinavisk hygge, som også er et gennemgående element i deres kollektioner. Gennem deres produkter forsøger de at give forbrugeren glæde, både gennem deres designs, men også, gennem deres venlige kundeservice.De lægger nemlig vægt på, at give kunden en speciel oplevelse, både når det gælder service, kvalitet og design.
Sorter stigende

   

1 til 24 af 1061

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 1061

Hübsch's interessante og smukke kollektioner

Hübsch lancerer 2 kollektioner årligt, som både er Tendencies, en kollektion som inspirerer dig gennem både forår og sommer. Deres anden kollektion Occasions fokuserer primært på efterår- og vinterhalvåret. Begge kollektioner vil inspirere dig og give dit hjem et moderne præg gennem alle årets måneder.

Historien bag Hübsch’s interessante navn

Hübsch er umildbart et underligt navn, men ikke et tilfældigt navn. Navnet er tysk og betyder køn, smuk og nydelig hvilket også karakteriserer deres møbler. De sigter efter at lave skandinaviske produkter, der ikke er alt for minimalistiske, for som de selv siger: Der skal noget yderligere til for at gøre et møbel spændende.

Smukke møbler i skønne materialer, produceret af Hübsch 

Den smukke hylde m/ læderrem  består af træ, et materiale som gennemgår i størstedelen af deres møbler hvilket også indikerer, at deres møbler primært bærer præg af det naturlige og rustikke look. Noget som man ikke ser i ret mange af deres producerede møbler er forskellige mønstre og pangfarver. De prøver hele tiden at udvikle deres produkter sådan at de kan blive endnu bedre, de forsøger i ikke en så stor grad at følge tidens, men derimod at skabe noget, som er unikt og som passer ind i alle boligindretninger i en enhver tid. De stræber efter at skabe møbler med attitude samt fede detaljer.

Et andet super lækkert og simpelt produkt fra Hübsch er HÜBSCH KOMMODE EGETRÆ NATUR (80X40XH65CM). Denne kommode er utrolig enkel, og er fremstillet i lyst, naturligt egetræ. Kommoden måler 80 cm i længden, 40 cm i dybden, og 65 cm i højden, hvilket gør de to skuffer rummelige og store. Der er også masser af plads til at stille ting ovenpå kommoden, såsom små nips, magasiner og billeder, og derved give den mere personlighed. Det simple og minimalistiske look går 100% i overensstemmelse med Hübsch vision om enkle møbler i lækker kvalitet, og dette gør det også muligt, at bruge kommoden i enhver bolig. Den flotte struktur i træet giver den dog også et unikt element, og gør den en smule mere spændende at se på. Ved køb af denne kommode, får du fri fragt og en gratis gave. 

Kig med i vores sortiment nedenfor og bliv inspireret af de flotteste møbler designet af Hübsch.

Hübsch tilbyder også en masse spændende produkter til køkkenet, bl.a. HÜBSCH KRUS KERAMIK ROSA/BRUN/GRØN/BLÅ/HVID STK 4. Dette fine sæt bestående af 4 krus er fremstillet i keramik, og har hver sin farve. Bunden på alle krusene er hvide, og derefter ændre farven sig i toppen, og bliver henholdsvis rosa, brun, blå og grøn. Dette gør ikke blot krusene flotte og unikke, men er også utrolig praktisk, når man har gæster på besøg. På den måde ved man altid, hvilket krus der er ens eget. Du kan finde mange flere køkkenting fra Hübsch her.