UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Hübsch

Hübsch er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2010, og har lige siden stræbet efter at udvikle nye og bedre produkter. En af ideerne med Hübsch var at skabe noget unikt. Der er 3 indehavere af virksomheden, Jannie Krüger, Flemming Hussak og Daniel Henriksen. Siden år 2010 er virksomheden vokset, og ses nu som et af Skandinaviens ledende interiørbrands. De beskæftiger sig med at designe alt til boligen og har meget fokus på den skandinaviske hygge, som også er et gennemgående element i deres kollektioner. Gennem deres produkter forsøger de at give forbrugeren glæde, både gennem deres designs, men også, gennem deres venlige kundeservice. De går meget op i deres materiale- og farvevalg, og lægger samtidigt meget vægt på, at give kunden en speciel oplevelse, både når det gælder service, kvalitet og design. Derfor vil du også opleve af finde produkter for enhver smag. De har produkter lige fra køkkensager til skind, og bruger lang tid på både at udvikle og udvælge produkter til deres kollektioner. Deres brede sortiment giver dig rigeligt med plads til at udforske på, og dækker de flestes behov indenfor boligkøb. Hübsch udvalg af produkter er designet i den traditionelle skandinaviske stil, og komplimenterer derfor de fleste hjem. 
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 574

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 574

Hübsch's interessante og smukke kollektioner

Hübsch lancerer 2 kollektioner årligt, som bl.a. er kollektionen Tendencies, der er inspireret af både forår og sommer, og som viser vejen frem mod en rigtig lys indretning i forår- og sommerhalvåret. Deres anden kollektion, Occasions fokuserer primært på efterår- og vinterhalvåret, som lokker dig mere i en retning af hyggelige aftenstunder i hjemmet. Begge kollektioner vil inspirere dig og give dit hjem et moderne præg gennem alle årets måneder.


Udvalg af spejle fra Hübsch

Spejle er normalt et meget anonymt element i enhver indretning, men med det sagt, så kan et spejl også være altafgørende for et rum. Generelt spiller spejle en stor rolle, når det kommer til indretning af de fleste rum i hjemmet. Et spejl kan være med til at skabe en illusion af, at rummet er større end det rent faktisk er, og vil derfor komme til at bidrage til tanken om et større hus i sidste ende. Hübsch tilbyder et sortiment af varierede designs af spejle, og forekommer i forskellige størrelser, former og materialevalg. Er du helt betaget af spejle, så har du også mulighed for at tjekke spejle af andre mærker ud her på siden.

Historien bag Hübsch’s skandinaviske navn

Hübsch er umildbart et underligt navn, men ikke et tilfældigt navn. Navnet er tysk og betyder køn, smuk og nydelig hvilket også karakteriserer deres møbler. De sigter efter at lave skandinaviske produkter, der ikke er alt for minimalistiske, for som de selv siger: Der skal noget yderligere til for at gøre et møbel spændende.

Smukke møbler i skønne materialer, produceret af Hübsch 

De smukke hylder består primært af træ, et materiale som gennemgår i størstedelen af deres møbler hvilket også indikerer, at deres møbler primært bærer præg af det naturlige og rustikke look. Noget som man ikke ser i ret mange af deres producerede møbler er forskellige mønstre og pangfarver. De prøver hele tiden at udvikle deres produkter sådan, at de kan blive endnu bedre, de forsøger i ikke en så stor grad at følge tidens, men derimod at skabe noget, som er unikt og som passer ind i alle boligindretninger i enhver tid. De stræber efter at skabe møbler med attitude samt fede detaljer.
Noget andet super lækkert og simpelt fra Hübsch er deres Skabe & Kommoder. Disse kommoder er utrolig enkle, og er fremstillet i lyst, naturligt egetræ. Kommoderne kan fås i mange forskellige mål og længder, hvilket gør deres skuffer mere rummelige og store. Der er også masser af plads til at stille ting ovenpå kommoderne, såsom små nips, magasiner og billeder, og derved give din kommode mere personlighed. Det simple og minimalistiske look går 100% i overensstemmelse med Hübsch vision om enkle møbler i lækker kvalitet, og dette gør det også muligt, at bruge kommoden i enhver bolig. Den flotte struktur i træet giver den dog også et unikt element, og gør den en smule mere spændende at se på. Ved køb af en kommode, får du fri fragt og en gratis gave.
Kig med i vores sortiment nedenfor og bliv inspireret af de flotteste møbler designet af Hübsch.
Hübsch tilbyder også en masse spændende produkter til køkkenet, bl.a. service, hvor du kan få alle former for service i forskellige materialer som f.eks. keramik, som også forekommer i forskellige farver. Hübsch leger til tider med deres valg af farver og materiale, og det vil du kunne se spor af, når du kigger på deres udvalg af service. De bruger henholdsvis farver som; rosa, brun, blå og grøn, og dette gør ikke blot at servicen bliver flottere og mere unik, men gør det også utrolig praktisk, når man har gæster på besøg. På den måde ved man altid, hvilket service der er ens eget. Du kan finde mange flere køkkenting fra Hübsch her.