kæmpe oprydningssalg - gør et kup! - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Vi sender næste gang i morgen kl. 13:00

Product was successfully added to your shopping cart.

House Doctor

House Doctor er en dansk designvirksomhed som udsprang tilbage i 2001, da søstrene Rikke Juhl Jensen og Gitte Juhl Capel havde en brugskunstforretning i Ikast, og derfra designede de første møbler. Det blev starten til det vi i dag kender som House Doctor. Butikken i Ikast blev over nogle år langsomt afviklet og arbejdet med at designe brugskunst, møbler og andre designemner til hjemmet tog over. Flere år senere er broderen Klaus Juhl Pedersen også stødt til virksomheden, og de 3 søskende driver i dag House Doctor fra det nye store domicilet i Ikast. I dag er der mere end 100 ansatte i den blomstrende virksomhed, som levererer til det mest af Europa, New Zealand, Japan og flere andre lande.

House Doctor
Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 1706

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 1706

Find House Doctors lækre Boliginteriør her

Alle 3 House Doctor søskende er udstyret med kreative evner og deler en tro på, at smukke hjem fremmer livsglæden. House Doctor er personligt boligtilbehør til hjemmet, der er provokerende og ikke er alt for formelt. House Doctor tilbyder møbler og boligtilbehør til den bevidste og boliginteresserede kunde, som gerne vil skabe et hyggeligt og varmt hjem, hvor man føler sig velkommen.

Boligartikler af høj kvalitet fra House Doctor

Hvert år kommer der masser af spændende nyheder indenfor både lamper, lysestager, møbler, vasketøjskurve og meget andet. Alt i flotte nye designs og til konkurrencedygtige priser. Der bliver afholdt messer rundt om i verdenen, og ikke mindst deres egen in-house messe er populær. Her møder altid hundredvis af forhandlere op for at se de nye produkter.

Køkkenet er også blevet en stor del af deres sortiment, og blandt andet er deres keramikserie "Rustic" og deres porcelænsserie "Grey Stone" blevet meget populært.

Et andet meget populært produkt er deres Apart hyldebærer, som findes i både sort og messing, og passer perfekt til deres marmorhylder. Brug Apart hylderne i stuen, soveværelset eller i entreen. Ja, de vil passe i de fleste rum.

Evighedskalenderen, som findes i både bord og vægmodel vil også pryde dit hjem. sæt kalenderen på skrivebordet, i vindueskarmen eller hæng den store udgave op på væggen.

Møbler fra housedoctor er en voksende sortimensgruppe, og rummer alt fra Daybeds, sofaer, stole til borde, kommoder og vinreoler.

I House Doctors udvalg finder du generelt alt, du behøver for at skabe et smukt og personligt hjem. Vores hylderne bugner af bl.a. håndlavet porcelæn, skulpturelle lamper, lækre møbler og eksklusive boligaccessories. House Doctor giver dig et dagligt vitamintilskud til et mere inspirerende, smukkere og personligt hjem.

Her på siden er du sikret et stort udvalg af boligartikler og vi matcher alle priser på House Doctors produkter.