UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

House Doctor

House Doctor er en dansk designvirksomhed som udsprang tilbage i 2001, da søstrene Rikke Juhl Jensen og Gitte Juhl Capel havde en brugskunstforretning i Ikast, og derfra designede de første møbler. Det blev starten til det vi i dag kender som House Doctor. Butikken i Ikast blev over nogle år langsomt afviklet og arbejdet med at designe brugskunst, møbler og andre designemner til hjemmet tog over. Flere år senere er broderen Klaus Juhl Pedersen også stødt til virksomheden, og de 3 søskende driver i dag House Doctor fra det nye store domicil i Ikast. I dag er der mere end 100 ansatte i den blomstrende virksomhed, som leverer til det mest af Europa, New Zealand, Japan og flere andre lande.

House Doctor
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 949

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 949

Find House Doctors lækre Boliginteriør her

House Doctor har siden deres lancering i 2005 skabt tusindvis af produkter til hjemmet. Produkterne er altid kendetegnet ved deres unikke og personlige design, lækre kvalitet, og hyggelige atmosfære. Med stor inspiration fra den klassiske, skandinaviske stil, blandet med et boho-agtigt vibe, har House Doctor skabt sig et prisvindende navn, der er blevet kendt verden over. Med deres årlige kollektioner tilbyder de konstant nye produkter til ethvert hjem, der altid følger tidens trends, men alligevel har sit helt eget tvist.

Alle 3 House Doctor søskende er udstyret med kreative evner og deler en tro på, at smukke hjem fremmer livsglæden. House Doctor er personligt boligtilbehør til hjemmet, der er provokerende og ikke er alt for formelt. House Doctor tilbyder møbler og boligtilbehør til den bevidste og boliginteresserede kunde, som gerne vil skabe et hyggeligt og varmt hjem, hvor man føler sig velkommen.

Boligartikler af høj kvalitet fra House Doctor

Hvert år kommer der masser af spændende nyheder indenfor både lamper, lysestager, møbler, vasketøjskurve og meget andet. Alt i flotte nye designs og til konkurrencedygtige priser. Der bliver afholdt messer rundt om i verdenen, og ikke mindst deres egen in-house messe er populær. Her møder altid hundredvis af forhandlere op for at se de nye produkter.

Funktionelle og pænt designede køkkenartikler til dig

Køkkenet er blevet en stor del af sortimenetet hos House Doctor, og blandt andet er deres keramikserie "Rustic" og deres porcelænsserie "Grey Stone" blevet meget populære.
House Doctor’s høje popularitet kan skyldes deres utrolige innovation når det kommer til køkkenartikler. Hos House Doctor er fint nemlig ikke godt nok, de stopper ikke før de når absolut perfektion. Derfor ser du også at mange af deres produkter er lidt alternative og unikke. På den måde kan deres køkken elementer faktisk passe ind i ethvert hjem da det jo er meningen at de skal skille sig lidt ud.
Nogle gange går House Doctor også den helt anden vej og laver noget der passer ind i alle hjem ved at være fuldstændig neutralt. Her er de sorte Square Grydelapper et godt eksempel. Disse læder grydelapper ser utroligt fede ud og passer samtidigt ind i alle hjem.

House Doctor møbler

Møbler fra House Doctor er en voksende gruppe, og rummer alt fra Daybeds, sofaer og stole til borde, kommoder og vinreoler. De fine møbler er lavet i den originale House Doctor stil som er kendetegnet af rå minimalisme. Derfor kan du finde mange rå møbler lavet af natur materialer som skind, træ osv. For eksempel er denne Loungestol fra House Doctor utrolig fin på terrassen med dens tilhørende bord som kan ses her.
Et andet meget populært møbel er deres Apart hyldebærer, som findes i både sort og messing, og passer perfekt til deres marmorhylder. Brug Apart hylderne i stuen, soveværelset eller i entreen. Ja, de vil passe i de fleste rum.

Ét andet af disse møbler er blandt andet HOUSE DOCTOR LÆNESTOL QUEST GRÅ MELANGE 75X79 CM H84 CM SIDDEHØJDE 40 CM. Denne super lækre lænestol har et minimalistisk udseende, der er utrolig indbydende. Lænestolen har et betræk i lysegråt polyester, et fyld af polyurethan skum, og ben i massivt egetræ. Den måler 75 x 79 x 84 cm, og siddehøjden er 40 cm. Det enkle look gør, at lænestolen passer ind i ethvert hjem, hvor den ikke kun bidrager med en komfortabel siddeplads, men også et dekorativt element til rummet.

Et andet lækkert møbel er HOUSE DOCTOR SPISEBORD TEAKY (H74XØ130CM). Dette spisebord, fremstillet af teaktræ, har fået det meget passende navn ”Teaky”. Bordet måler 130 cm i diameter og 74 cm i højden, så det er lidt til den mindre side. Dette er dog intet problem, hvis man godt kan lide at sidde tæt sammen når man spiser. På den måde har man heller ikke så lang afstand imellem sig, og det gør det en smule mere hyggeligt at spise måltider sammen. Man kan evt. fuldende oplevelsen med HOUSE DOCTOR SPISEBORDSTOL TEAKY (L60XB33XH60 CM), men grundet spisebordets simple og naturlige look, kan man bruge alle mulige slags stole til det.

De øvrige House Doctor produkter

House Doctor har mange super fine nipsting som kan pifte dit hus lidt op. Engang i mellem laver House Doctor nemlig et produkt som måske ikke passer ind i de øvrige kategorier men de ser stadig smukke ud. Derfor har vi lavet en kategori med alle de andre fine House Doctor produkter, og du kan se dem her. Her finder du alt fra en uro til termokander og alt der imellem. Et af de produkter der hører til i alt der er imellem er Evighedskalenderen, som findes i både bord og vægmodel. Denne kalender kan placeres på skrivebordet, i vindueskarmen. Hvis du ikke er til bord modellen kan du hænge den store model op på væggen.


I House Doctors udvalg finder du generelt alt, du behøver for at skabe et smukt og personligt hjem. Vores hylderne bugner af bl.a. håndlavet porcelæn, skulpturelle lamper, lækre møbler og eksklusive boligaccessories. House Doctor giver dig et dagligt vitamintilskud til et mere inspirerende, smukkere og personligt hjem.

Her på siden er du sikret et stort udvalg af boligartikler og vi matcher alle priser på House Doctors produkter.

House Doctors andre mærker

Grundet House Doctors store succes, har det givet dem mulighed for at udvide deres sortiment med andet end bare møbler. Gennem årene har de derfor skabt tre populære brands. Det første er Nicolas Vahé. Med dette brand har de lanceret lækre gourmetprodukter til køkkenet, der er både velsmagende, baseret på gode og sunde ingredienser, og som gør madlavningen mere spændende, alt sammen til en overskuelig pris.

Med alt fra marmelade og krydderier, til chokolade og olier byder Nicolas Vahés sortiment på alt hvad man kan drømme om, madelsker eller ej. De bygger på en filosofi om at skabe elementer til madlavningen, der er tilfredsstillende lige fra indpakning til smag.

House Doctors andet brand er Meraki. Går man bare en lille smule op i livsstilsprodukter, så har man med garanti hørt om lige præcis dette mærke. Deres udvalg byder nemlig på alt lige fra sæbe og roomspray, til badekåber og tandbørster. Alle deres produkter er skabt ud fra et ønske om et æstetisk udseende, og lækre og naturlige ingredienser. Hele fremstillingsprocessen er baseret på en respekt og kærlighed for naturen, og det er blandt andet derfor, at deres emballager er fremstillet af 100% genanvendelige materialer. Meraki er også blevet velfortjent anerkendt for deres produkter, da de har både svanemærket, astma-allergimærket og ecocert-mærket.

Sidst, men ikke mindst, er der Monograph. Med Monograph har House Doctor ønsket at skabe et brand, der udelukkende fremstiller praktiske og flotte kontorartikler. Her finder du notesbøger, opslagstavler og dekorativ opbevaring, der alt sammen er skabt til at give dit kontor en personlig og rolig atmosfære, uden alt for mange forstyrrende elementer. Alle produkterne er holdt i simple og varme farver, der kan sammensættes på kryds og tværs, og som har til opgave at booste din kreativitet så meget som muligt.