OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr10
    kr17499
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

House Doctor

House Doctor er en dansk designvirksomhed som udsprang tilbage i 2001, da søstrene Rikke Juhl Jensen og Gitte Juhl Capel havde en brugskunstforretning i Ikast, og derfra designede de første møbler. Det blev starten til det vi i dag kender som House Doctor. Butikken i Ikast blev over nogle år langsomt afviklet og arbejdet med at designe brugskunst, møbler og andre designemner til hjemmet tog over. Flere år senere er broderen Klaus Juhl Pedersen også stødt til virksomheden, og de 3 søskende driver i dag House Doctor fra det nye store domicil i Ikast. I dag er der mere end 100 ansatte i den blomstrende virksomhed, som leverer til det mest af Europa, New Zealand, Japan og flere andre lande.

House Doctor
Sorter stigende

   

1 til 24 af 1278

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 1278

Find House Doctors lækre Boliginteriør her

Alle 3 House Doctor søskende er udstyret med kreative evner og deler en tro på, at smukke hjem fremmer livsglæden. House Doctor er personligt boligtilbehør til hjemmet, der er provokerende og ikke er alt for formelt. House Doctor tilbyder møbler og boligtilbehør til den bevidste og boliginteresserede kunde, som gerne vil skabe et hyggeligt og varmt hjem, hvor man føler sig velkommen.

Boligartikler af høj kvalitet fra House Doctor

Hvert år kommer der masser af spændende nyheder indenfor både lamper, lysestager, møbler, vasketøjskurve og meget andet. Alt i flotte nye designs og til konkurrencedygtige priser. Der bliver afholdt messer rundt om i verdenen, og ikke mindst deres egen in-house messe er populær. Her møder altid hundredvis af forhandlere op for at se de nye produkter.

Funktionelle og pænt designede køkkenartikler til dig

Køkkenet er blevet en stor del af sortimenetet hos House Doctor, og blandt andet er deres keramikserie "Rustic" og deres porcelænsserie "Grey Stone" blevet meget populære.
House Doctor’s høje popularitet kan skyldes deres utrolige innovation når det kommer til køkkenartikler. Hos House Doctor er fint nemlig ikke godt nok, de stopper ikke før de når absolut perfektion. Derfor ser du også at mange af deres produkter er lidt alternative og unikke. På den måde kan deres køkken elementer faktisk passe ind i ethvert hjem da det jo er meningen at de skal skille sig lidt ud.
Nogle gange går House Doctor også den helt anden vej og laver noget der passer ind i alle hjem ved at være fuldstændig neutralt. Her er de sorte Square Grydelapper et godt eksempel. Disse læder grydelapper ser utroligt fede ud og passer samtidigt ind i alle hjem.

House Doctor møbler

Møbler fra House Doctor er en voksende gruppe, og rummer alt fra Daybeds, sofaer og stole til borde, kommoder og vinreoler. De fine møbler er lavet i den originale House Doctor stil som er kendetegnet af rå minimalisme. Derfor kan du finde mange rå møbler lavet af natur materialer som skind, træ osv. For eksempel er denne Loungestol fra House Doctor utrolig fin på terrassen med dens tilhørende bord som kan ses her.
Et andet meget populært møbel er deres Apart hyldebærer, som findes i både sort og messing, og passer perfekt til deres marmorhylder. Brug Apart hylderne i stuen, soveværelset eller i entreen. Ja, de vil passe i de fleste rum.

De øvrige House Doctor produkter

House Doctor har mange super fine nipsting som kan pifte dit hus lidt op. Engang i mellem laver House Doctor nemlig et produkt som måske ikke passer ind i de øvrige kategorier men de ser stadig smukke ud. Derfor har vi lavet en kategori med alle de andre fine House Doctor produkter, og du kan se dem her. Her finder du alt fra en uro til termokander og alt der imellem. Et af de produkter der hører til i alt der er imellem er Evighedskalenderen, som findes i både bord og vægmodel. Denne kalender kan placeres på skrivebordet, i vindueskarmen. Hvis du ikke er til bord modellen kan du hænge den store model op på væggen.


I House Doctors udvalg finder du generelt alt, du behøver for at skabe et smukt og personligt hjem. Vores hylderne bugner af bl.a. håndlavet porcelæn, skulpturelle lamper, lækre møbler og eksklusive boligaccessories. House Doctor giver dig et dagligt vitamintilskud til et mere inspirerende, smukkere og personligt hjem.

Her på siden er du sikret et stort udvalg af boligartikler og vi matcher alle priser på House Doctors produkter.