OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr169
    kr279
  2.  
  3. -
Farve
Mærke
  1. MULTI

Product was successfully added to your shopping cart.

Hoptimister

De søde og sjove HOPTIMIST figurer har taget verden med storm. Overalt på kontorer, børneværelser, stuer osv. finder man de finurlige, små HOPTIMIST dukker. Det er svært, at sætte fingeren på hvad der er så appellerende ved de små fjedermænd. Ikke desto mindre, er det et faktum at deres smittende og varme atmosfære har glædet og begejstret verden over. Vi har her under samlet et stort udvalg af de populære HOPTIMISTER i et hav af forskellige farver, modeller og størrelser. På den måde kan man ganske let finde sin egen, personlige HOPTIMIST, hvad end det er den klassiske model, julemanden eller måske en fornøjelig HOPTIMIST roligan. Om det er til at forkæle dig selv med, eller ment som en gave, så kan en HOPTIMIST ikke andet end at falde i god jord, hos den der modtager den. 

Hoptimist
Sorter stigende

   

15 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

15 vare(r)

Hoptimisten - elsket verden over

Det var den danske trædrejer Hans Gustav Ehrenreich der i slutningen af 1960’erne opfandt den i dag så populære Hoptimist. Det skulle vise sig at blive starten på et verdensopspændende fænomen, der siden da kun er blevet mere populær. Dengang startede han ud med prototyperne til Birdie, Bimble og Bumble i sit lille værksted i Stilling, og det er lige netop disse der har lagt grundlaget for Hoptimistens fortsat stigende popularitet.

For hvad er det, der gør Hoptimisten så populær? Det kunne meget vel skyldes dens altid smilende og glade ansigtsudtryk. Det kan være måden hvorpå det er muligt at finde en Hoptimist til enhver lejlighed, hvad end det er fødselsdag, bryllup, studenterfest eller bare en simpel ”tak”.

Der er dog ingen tvivl om, at Hoptimisten i mange år har skabt glæde, smil og varme i hjem verden over. Den har en evne til at give et rum liv og personlighed, og frembringe et smil på læben hos den person der modtager den.


Skab smil og glæde med en Hoptimist

I dag byder Hoptimists sortiment på hundredvis af forskellige designs. For der er mange måder at sige ting på, og én af dem er med en Hoptimist. For eksempel LOVE BABY BIMBLE. Denne søde Hoptimist er ikke til at stå for, og vil uden tvivl være et hit hos modtageren. Budskabet er i sig selv meget enkelt; kærlighed. Det lille hjerte på toppen af Hoptimistens hoved kan tages af, og det er muligt selv at bestemme hvad der skal stå på den. Skal det være ”I Love U”, ”Best Dad” eller ”Get Well”? Det er helt op til dig, for med Hoptimisten medfølger nemlig 6 klistermærker, så du kan gøre den endnu mere personlig. Da dette er en ”Baby Bimble” fås den også i en større version.

HOPTIMIST BABY BIMBLE RENSDYR EG er en anden god idé. Denne søde Hoptimist er fremstillet i naturligt egetræ, hvilket giver den et naturligt og neutralt look, der passer ind i enhver boligstil. Hoptimisten har form som et rensdyr, men grundet det diskrete design, er det muligt at have den stående fremme hele året rundt; ikke kun i juletiden. Samtidig er det også den perfekte gaveidé, eksempelvis som julegave. Lige netop denne Hoptimist har det klassiske Bimble look, der består af smilende øjne og en sød, rund næse, men den fås også som Bumble.

HOPTIMIST SMILEY BLUSH (H14 CM) er den perfekte gave, til én der fortjener et ekstra smil. Denne store Hoptimist har et bredt smil og rødmende kinder, der ikke kan andet end at gøre én i godt humør. Den afviger en smule fra de klassiske hoptimister, i dét at den har et kugleformet hoved. Hoptimisten er også rigtig høj, og måler hele 14 cm.


Mere end blot Hoptimister

Selvom mærket Hoptimist uden tvivl har fået sin omtale grundet produkterne af lige netop dette navn, så har de med deres store succes også fået muligheden for at udvide deres sortiment. Blandt andet med et produkt som HOPTIMIST LAMPE STOR (LIME). Denne lampe vil uden tvivl være et hit på især børneværelset, da den har et design identisk med de elskede Bumble hoptimister. Lampen kan også sagtens bruges andre steder i huset, da dens udseende er en smule mere personlig og dekorativ, end en helt normal lampe. Højden måler 13,5 cm, og er man ikke så meget til en lime-farve, fås den også i mange andre farver. Lamperne fås også i en ekstra stor størrelse, der måler 23 cm i højden.

HOPTIMIST MINI KRUS (6 STK) er også en super sød idé, hvis man for eksempel har børn. Krusene måler 7,5 cm i højden, og kan rumme ca. 100 ml. Pakken kommer med krus i 6 forskellige farver, hvilket gør det nemt at finde ud af, hvem de tilhører. Med de fine krus får du mulighed for at dække et bord der er festligt og farverigt, og som har et legende element. De kan også bruges til en lille kop kaffe om morgenen, til at starte dagen med.

Ét af de originale produkter, som også skiller sig ud fra hoptimisterne, er Birdie. Senere har man lavet en version der er en smule anderledes, nemlig HOPTIMIST BIRDIE (SORTBEJDSET ASK). Den er fremstillet i asketræ og er blevet farvet sort. Selve fuglen og bunden bliver holdt sammen af en tynd aluminiumsstang, der gør det muligt at vippe den frem og tilbage. For da den blev fremstillet tilbage i 1968, var den nemlig ment som en uro. Fuglen er 20 cm høj, og fås også i en baby birdie version.

En sød idé som en ekstra lille gave til brylluppet, er HOPTIMIST SNEKUGLE BRUDEPAR. Denne super søde snekugle har et lille hoptimist brudepar indeni, og ville være en sød påmindelse om en lykkelig dag. Den gennemsigtige kugle er placeret på en firkantet bund, og når den rystes, fyldes kuglen med glimmer og små hjerter.