UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr158
    kr1299
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Hoptimister

De søde og sjove HOPTIMIST figurer har taget verden med storm. Overalt på kontorer, børneværelser, stuer og så videre finder man de finurlige, små HOPTIMIST dukker. Det er svært at sætte fingeren på hvad der er så appellerende ved de små fjedermænd. Ikke desto mindre, er det et faktum at deres smittende og varme atmosfære har glædet og begejstret verden over. Vi har herunder samlet et stort udvalg samt de nyeste kollektioner af de populære HOPTIMISTER i et hav af forskellige farver, modeller og størrelser. På den måde kan man ganske let finde sin egen, personlige HOPTIMIST, hvad end det er den klassiske model, julemanden eller måske en fornøjelig HOPTIMIST roligan. De er alle specielle på hver deres enestående måde. Om det er til at forkæle dig selv med, eller ment som en gave, så kan en HOPTIMIST ikke andet end at falde i god jord, hos den der modtager den. Udforsk gerne vores store udvalg af HOPTIMISTER. 

Hoptimist
 
Sorter stigende

   

12 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

12 vare(r)

Hoptimisten - Elsket verden over!

Det var den danske trædrejer Hans Gustav Ehrenreich der i slutningen af 1960’erne opfandt den i dag så populære Hoptimist. Det skulle vise sig at blive starten på et verdensopspændende fænomen, der siden da kun er blevet mere populær. Dengang startede han ud med prototyperne til Bimble i sit lille værksted i Stilling, og det er lige netop disse der har lagt grundlaget for Hoptimistens fortsat stigende popularitet. For hvad er det, der gør Hoptimisten så populær? Det kunne meget vel skyldes dens altid smilende og glade ansigtsudtryk. Det kan være måden hvorpå det er muligt at finde en Hoptimist til enhver lejlighed, hvad end det er fødselsdag, bryllup, studenterfest eller bare en simpel ”tak”.

Hoptimisterne som er lavet for at frembringe smilet på læben

Der er dog ingen tvivl om, at Hoptimisten i mange år har skabt glæde, smil og varme i hjem verden over. Den har en evne til at give et rum liv og personlighed, og frembringe et smil på læben hos den person der modtager den. Den altid populære Bibi og Bobo Hoptimist er en klassikere at give i gave. Den frembringer gang på gang glæden og lykken. Den klovne formede Hoptimist er altid dejlig og elskværdig at have stående på værelset, stuen eller kontoret. I dag byder Hoptimist sortiment på hundredvis af forskellige designs. For der er mange måder at sige ting på, og én af dem er med en Hoptimist. For eksempel de altid smukke Baby Bumble.

Mere end blot Hoptimister

Selvom mærket Hoptimist uden tvivl har fået sin omtale grundet produkterne af lige netop dette navn, så har de med deres store succes også fået muligheden for at udvide deres sortiment. Blandt andet med et produkt som Hoptimist lamper. Disse lampe vil uden tvivl være et hit på især børneværelset, da den har et design identisk med de elskede Bumble Hoptimister. Lampen kan også sagtens bruges andre steder i huset, da dens udseende er en smule mere personlig og dekorativ, end en helt normal lampe. De fås i mange forskellige farver, størrelser og udtryk. Derudover kan du finde din yndlings hoptimist til netop dit værelser. Der er både de helt enkelte og neutrale, men de fancy og udfordrende modeller findes også til det kedelige værelse. Vær nysgerrig og find lige netop den hoptimist der passer ind i din boligindretning hvad end det er i børneværelset, stuen, soveværelset eller kontoret.

Find de lækreste tilbud fra HOPTIMIST

HOPTIMIST MINI KRUS (6 STK) er også en super sød idé, hvis man for eksempel har børn. Krusene måler 7,5 cm i højden, og kan rumme ca. 100 ml. Pakken kommer med krus i 6 forskellige farver, hvilket gør det nemt at finde ud af, hvem de tilhører. Med de fine krus får du mulighed for at dække et bord der er festligt og farverigt, og som har et legende element. De kan også bruges til en lille kop kaffe om morgenen, til at starte dagen med. De er super søde og elskværdige af særligt børn. Derudover er de med på nutidens sjove trend, som HOPTIMIST kollektioner altid er.

De unikke og fænomenale bud på Hoptimist produkter

Ét af de originale produkter, som også skiller sig ud fra hoptimisterne, er Birdie. Senere har man lavet en version der er en smule anderledes, nemlig HOPTIMIST BIRDIE (SORTBEJDSET ASK). Den er fremstillet i asketræ og er blevet farvet sort. Selve fuglen og bunden bliver holdt sammen af en tynd aluminiumsstang, der gør det muligt at vippe den frem og tilbage. For da den blev fremstillet tilbage i 1968, var den nemlig ment som en uro. Fuglen er 20 cm høj, og fås også i en baby Birdie version.

Hoptimisten kan være en oplagt mulighed som gave til din elskede ven

En sød idé som en ekstra lille gave til brylluppet, er Hoptimist Love. Denne super søde figur vil være en nuttet påmindelse om en lykkelig dag. De yndige hoptimist modeller har alle et ’’I Love U’’ sætning i midten af hjertet. Derudover har vi farverne rød og hvid som symboliserer danskhed, og den røde farve er betydningen for kærlighed. Der er også fødselsdags- og studenter hoptimister. Der er alt i alt hoptimister til enhver begivenhed og anledning. Find den perfekte gave som du ønsker at give i gave, og sikre dig med disse hoptimister at få frembringet et lækkert stort smil. Du skal derfor ikke være bange for ikke at finde noget her hos DuBuy.dk, da vi har brede udvalg til alle. Husk ikke at glemme at vi har prisgaranti på alle vores hoptimist produkter!