UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr299
    kr1999
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Global

Global er en af de mest succesfulde, professionelle køkkenknive brands i verden. De har vundet flere priser for deres fantastiske knive, som er slebet i en stejl vinkel, der giver dem en helt uset skarphed. Det er også derfor at så mange professionelle og amatørkokke, foretrækker netop Global over andre mærker. Selve auraen af de japanske knive, rækker helt udover deres funktion. Det tager tid at lave mad, men det tager os tid at fremstille en god kniv. Der er mange forskellige knive i Global kollektionen, og derfor har du mulighed for at finde netop den kniv du leder efter. Mangler du et sted at opbevare dine knive, eller har du brug for andre redskaber til din madlavning, har Global mange gode muligheder til dig.

 
Kategorier
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Historien bag Global
De første knive blev designet i 1985 af japanske Komin Yamada, som var uddannet industriel designer på skolen Ikui Industrial School i Tokyo. På dette tidspunkt havde vi endnu kun knivsæg med en slebet affaset vinkel. Desværre fandt knivene først vej til den vestlige verden efter 1990. Komin Yamada fik designet det helt unikke stål, som vi kalder CROMOVA 18. Selve stålet giver kniven en let vægt, mens kvaliteten og holdbarheden forbliver i top. Man siger at efter samuraiæraen sluttede i det 17. århundrede, faldt efterspørgslen på sværd, og derfor blev produktionen omstillet til køkkenknive.

Valg af køkkenknive
De japanske knive har deres helt unikke stål CROMOVA 18, som sikre den gode kvalitet og en lang holdbarhed. Kniven skal kunne ligge godt i hånden, så vælg en køkkenkniv med det længst mulige blad du stadig kan håndtere. Hvis kniven bliver for kort, kommer skulderen helt op mod øret. Alle størrelser står på produktbeskrivelserne.
Skærer du ofte mange grøntsager i din madlavning, foreslår vi Gs-5 grøntsagskniven, som er perfekt til frugt og grøntsager. Den er 14 cm. i længden.
Der er meget forskel på brød. Nogen er store og sprøde, men andre er små og bløde. Uanset hvilket brød du skærer, er brødknivene fra Global så gode, så du også kan bruge dem til frugter, grøntsager og chokolade. Vi har brødknive på 17 cm og 22 cm.
Er du en af dem der ikke foretrækker den store madlavning, behøver du ikke specielt berettede knive, og kan derfor købe en universalkniv. En universalkniv er tiltænkt mange gøremål, som både grøntsager og kød. F. eks har vi en Gs-11 universalkniv på 15 cm, der har et flot skrå design hvor skaftet former et lille knæk.
Vi har også filetknive, skaldyrsknive og urteknive. Leder du ikke efter knive, har Global også andre vigtige redskaber til køkkenet, som helt klart ville hjælpe dig i madlavningen.

Opbevaring af dine Global knive
Det er nemt at holde Global knivene rene, men du skal stadig gøre dit for at de holder så længe som muligt. Aldrig vask dine knive i opvaskemaskinen, men gør det i stedet ved håndvasken. Pas på med at lægge dem i vasken sammen med andet opvask, da knivene kan miste skarpheden. I værste fald risikerer du rust selvom de er rustfrie. Ser du rust på dine knive, skal du hurtigst muligt fjerne det med stålpudsemiddel, metalpudsemiddel eller wienerkalk, for at det ikke ender med at sætte sig.
Brug et skærebræt af plastik eller træ, for at knivene holder længere. Med marmor og aluminium tager dine knive med tiden skade.
Hårde materialer som frossen mad eller ben, kan ødelægge dine skarpe knives blade, og derfor foreslår vi at du tør din mad op før du begynder at skære. Hvis du skære ben, må du i stedet gøre det med en kødøkse.
Ved du ikke hvor kniven skal ligge for at beholde den gode kvalitet? Vi foreslår du enten skaffer dig en knivmagnet eller knivblok, som du kan finde på vores side. Har du ingen form for slibning til dine knive, har vi på Dubuy.dk gode valgmuligheder fra Global. En slibesten, er perfekt til at rette op på en misvedligeholdt eller beskadiget kniv. For at få det meste ud af den, er det vigtigt at bruge vand for en optimal slibeoverflade.
Hvis det ikke tiltalte dig, foreslår vi knivsliberen, som er vinklet så den passer præcist til de japanske knive. Her ville det igen være en god ide med vand, for at forhindre metallet i at opvarme. Fælles for Global knivene, er at vinklen på slibekniven er 15 grader, og derfor skal forblive sådan for bedst mulige kvalitet.