UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr10
    kr299
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Galzone

Et luksuøst og fænomenalt designerbrand med en topklasse kvalitet er intet mindre end Galzone. Galzone er kendt for deres moderne præg af velbehag, og de små ting i hverdagen som kan gøre en kæmpe forskel. De forhandler alt fra tallerkner og krus til pedalskraldespande. Et produkt fra Galzone kan pifte det hele op i indretningen, da du kan finde varer fra Galzone i forskellige farver, former og med en anderledes kreativitet. Galzone er hovedsageligt til køkkenelskeren, som går og mangler de sidste ting til en færdiggjort indretning i køkkenet. Hold godt øje med de nyeste kollektioner fra Galzone da de er super lækre, og de fås med en høj kvalitet til en billig pris. Galzone er et populært mærke indenfor køkken elementer og redskaber hvor tallerkner, frugtkurve, opvaskestativer og sæbepumpe er inkluderet. Ved bare et scrol på musen eller et kør ned af hjemmesiden er du godt i gang med at udforske Galzones fantastiske tilbud som mangles i ethvert moderne hjem. Husk du at kigge efter tilbud, og som en lille reminder har vi prisgaranti på alle vores varer! - God fornøjelse her fra dubuy.dk!

Galzone
 
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Galzone – Gode produkter til den bedste pris

Med baggrund i sine Skandinaviske rødder repræsenterer Galzone et bredt sortiment af produkter til hjemmet. Galzone er kendt for markedets mest hvide porcelæn i ”High White”, samt Galzone serien af bambus opbevaring-, skåle-, tallerkner-, krus- og skærebræt, der er produceret af nøje udvalgt bambusmateriale og derfor særdeles grønt, naturligt og øko-venligt. Det rå bambustræ vil dekorere det kedelige spisebord, give sommerens første grillaften, den helt rette stemning og værner om den travle hverdag hos familien med mange børn eller gæster. Produkterne er bearbejdet ned til mindste detalje, og findes både som rå, stilrene, udfordrende og tidløse designs, der pynter, hvor end de bliver placeret. Galzone har noget til enhver smag, og til enhver lejlighed. Du vil blive garanteret på aldrig at fortryde et køb fra Galzone. Her på siden kan du finde alt fra rygsække til dækservietter, og udvalget af nødvendige ting til køkkenet er stort. Her på siden finder du de bedste priser på Galzones produkter, så skynd dig at købe dit yndlingselement fra Galzone!

Smukke Galzone produkter med værdi for pengene

I den flotte serie af stentøj er der mulighed for at sætte sit personlige præg på udtrykket og blande farverne på kryds og tværs. På Dubuy.dk finder du de bedste priser og tilbud på Galzones produkter. Alle produkter her på siden lever op til Galzones målsætning om at producere varer, hvor du som forbruger får ”overlegen værdi for pengene”, samt vores krav om, at et Galzone produkt skal kunne holde til at blive brugt dagligt i mange år. Galzone kan være det sidste touch til boligen og derfor er den værd at tjekke ud.

Find enestående tilbud fra Galzone af køkken tilbehør

Udover et bredt udvalg af Galzone varer herpå siden, kan du også finde underkategorier under Galzone. Til alle Galzone elskerne har vi lavet et katalog så i kan få det bedste herfra Galzone og herpå dubuy.dk af. Her kan du bl.a. finde køkken tilbehør og fine krus. Udover det kan du matche på kryds og tværs af Galzones forskellige udvalg af farver, former og størrelser så de investerede produkter kan passe perfekt ind i indretningen.

Det unikke stentøjs service fra det luksuøse designerbrand som bl.a. Galzone

Går du og mangler service til hjemmet eller noget som vil peppe dit køkken lidt op, så er det unikke stentøjs service en klar vinder. Det rå design samlet med de finurlige farver giver Galzones svar på keramik service et helt specielt udtryk. Tallerkner og skåle har en finslebet kant samt en mørk inderside. Stentøjet varmes ved 1200-1300 grader, og er lavet af en slags ler, som er noget af det mest slidstærke materiale der findes. Stentøj anvendes som oftest som fremstilling af kunstgenstande, og er derfor et glimrende eksempel på hvorfor du netop skal eje disse stentøjsværker. De kan fås med både blå og grøn yderside, og passer perfekt som sæt. Er disse tallerkner, skåle og bestik fra Galzone ikke lige dig, eller har du lyst til at matche disse fine elementer med andre mærker, så har dubuy.dk et større udvalg af forskellige brands indenfor både tallerkner, skåle og bestik.