OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr15
    kr699
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Galzone

Galzone – gode produkter til den bedste pris

Med baggrund i sine Skandinaviske rødder repræsenterer Galzone et bredt sortiment af produkter til hjemmet. Galzone er kendt for markedets mest hvide porcelæn i ”High White”, samt Galzone serien af bambus opbevaring-, skåle-, tallerkner-, krus- og skærebræt, der er produceret af nøje udvalgt bambusmateriale og derfor særdeles grønt, naturligt og øko-venligt. Det rå bambustræ vil dekorere det kedelige spisebord, give sommerens første grillaften den helt rette stemning og værner om den travle hverdag hos familien med mange børn eller gæster. Produkterne er bearbejdet ned til mindste detalje, og findes både som rå, stilrene, udfordrende og tidsløse designs, der pynter, hvor end de bliver placeret. Galzone har noget til enhver smag, og til enhver lejlighed. Du vil blive garanteret på aldrig at fortryde et køb fra Galzone. Her på siden kan du finde alt fra rygsække til dækservietter, og udvalget af nødvendige ting til køkkenet er stort. Her på siden finder du de bedste priser på Galzones produkter, så skynd dig at køb!

Galzone
Sorter stigende

   

1 til 24 af 64

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 64

Smukke Galzone produkter med værdi for pengene

I den flotte serie af stentøj er der mulighed for at sætte sit personlige præg på udtrykket og blande farverne på kryds og tværs. På Dubuy.dk finder du de bedste priser og tilbud på Galzones produkter. Alle produkter her på siden lever op til Galzones målsætning om at producere varer, hvor du som forbruger får ”overlegen værdi for pengene”, samt vores krav om, at et Galzone produkt skal kunne holde til at blive brugt dagligt i mange år.

Julepynt fra Galzone

Når julen venter rundt om hjørnet, og hjemmet skal pyntes op, så har galzone fremstillet deres bud på den klassiske julepynt, dog med deres helt eget særpræg. Hvidmalede juletræer med lys kan fås i forskellige størrelser, og danner den moderne, men stilrene stemning op til jul. Galzone har skabt disse smukke lysende juletræer, og de findes som eksempel under mærket Galzone. Men de er også at finde under mærket Zone. Mærket Zone er nemlig Galzones eget personlige natur mærke, hvor de lysende juletræer og andre natur baserede produkter kan findes.

Det unikke stentøjs service

Går du og mangler service til hjemmet eller noget som vil peppe dit køkken lidt op, så er det unikke stentøjs service en klar vinder. Det rå design samlet med de finurlige farver giver Galzones svar på keramik service et helt specielt udtryk. Tallerkner og skåle har en finslebet kant samt en mørk inderside. Stentøjet varmes ved 1200-1300 grader, og er lavet af en slags ler, som er noget af det mest slidstærke materiale der findes. Stentøj anvendes som oftest som fremstilling af kunstgenstande, og er derfor et glimrende eksempel på hvorfor du netop skal eje disse stentøjsværker. De kan fås med både blå og grøn yderside, og passer perfekt som sæt. Er disse tallerkner eller skåle ikke lige dig, så har dubuy.dk et større udvalg af forskellige brands indenfor både tallerkner, skåle og bestik.