UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Ferm living

Den danske designvirksomhed ferm LIVING er kendt og elsket verden over for sit stramme, rene grafiske design og sin evne til at skabe smukke brugsgenstande til boligen i ærlige materialer som træ, læder, genbrugspapir og metal. ferm LIVING blev etableret i 2005 af Trine Andersen, og det er fortsat hende, der står i spidsen for det let genkendelige, retro-inspirerende og skandinaviske formsprog.

Ferm Living




Sorter stigende

   

1 til 24 af 31

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 31

ferm LIVING er dygtig til brugskunst

ferm LIVING er meget efterspurgt af designelskere. Det elegante, raffinerede og grafiske udtryk går igen i alle de mange skønne produkter, der kommer fra virksomheden. ferm LIVING har et bredt sortiment af såvel brugskunst som boligtilbehør til alle rum i boligen. Fra tekstiler, puder og sengetøj – til lamper, lysestager og kurve. Fra lækkerier til børneværelset – til udsøgt design til køkkenet. Generelt er ferm LIVING dygtig til brugskunst, hermed menes veldesignede, funktionelle og holdbare produkter, der kan holde til at blive brugt.

ferm LIVING – En historie fra hele verden

Selvom ferm LIVING er et danskejet firma og har hovedsæde i København vil de gerne have fat i internationale designere. På den måde bliver deres produkter ved med at udvikle sig i takt med at nye designere kommer til og dette giver dem en ufattelig evne til at nå bredt om alle stile og smage. Hvad er fælles for alle deres ting er dog at de har det samme endegyldige mål, at lave et sted hvor man kan være sig selv og være hjemme. Dette mål fylder alle deres produkter med utrolig ynde og perfektion.