OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Fatboy Lamzac

Fatboy Lamzac

Det er ikke kun den klassiske sækkestol, der er et unikt og populært produkt fra Fatboy. En anden nyhed der allerede er blevet rigtig populær, er Fatboy Lamzac. Det er en nyfortolkning af den klassiske luftmadras, der er både mere praktisk, smartere og nemmere at puste op. Den er vandtæt, så den kan bruges både indenfor og udenfor, og sikre en behagelig og afslappet oplevelse, hvad end man bruger den i haven, på stranden, eller på værelset.

Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Lamzac - en moderne luftmadras fra Fatboy

Da Lamzac første gang blev lanceret, blev den hurtigt et stort hit, grundet dens stærke kvalitet og praktiske design. I dag findes den i fire forskellige varianter og utallige farver, og bliver kun mere populær, for hver dag der går. Og det med god grund.

Lamzac er lavet i ripstop nylon, der er et ekstra stærkt materiale. Det blev første gang rigtig kendt under 2. Verdenskrig, da det blev brugt til at lave faldskærme, og i dag bruges det mest til telte og drager. Stoffet er fremstillet på en speciel måde, der gør det meget slidstærkt, og svært at rive i stykker. På grund af brugen af dette materiale, kan Lamzac’en på trods af den lette vægt, bære helt op til 200 kg. Så der er masser af plads til at ligge og slappe af med venner og familie.

Noget andet der gør den utrolig praktisk, er måden den pustes op på. Der er ikke brug for nogen pumpe, for alt du skal gøre, er at tage din Lamzac ud af posen, folde den ud, og trække den gennem luften. Efter få sekunder vil den være helt fyldt op med luft, så nu skal du blot lukke den, og den er klar til brug. Det kan ikke blive meget nemmere. Når den skal pakkes sammen igen, åbner du den bare i enden, og alt luften bliver øjeblikkeligt lukket ud. Madrassen kommer i en lille taske, og på trods af den store størrelser, kan den nemt være deri. Dette gør det nemt at have den med rundt, da den fylder næsten ingenting. Når den ikke bruges, skal den helst opbevares indenfor.

Som sagt kommer Lamzac i fire forskellige varianter, og her på siden sælger vi tre af dem. Lamzac 2.0 er den mindste, med plads til en enkelt person. Til gengæld har både Lamzac L og Lamzac XXXL plads til at man kan ligge flere personer på den ad gangen. Det er et produkt du ikke vidste, du havde brug for, før du har prøvet det, og det er helt klart et køb værd.