KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Fatboy

Fatboy er efterhånden blevet et meget velkendt navn, og den populære sækkestol kan i dag findes i utallige hjem verden over. Hvad der startede ud som en simpel idé inspireret af og taget ud fra en CD, har siden hen udviklet sig, og er blevet et prisvindende fænomen. Den er så populær, at den endda har vundet prisen for bedste nye møbel i Europa. I dag går den store sækkestol under navnet Fatboy the Original og mærket Fatboy producerer også mange andre ting, med alt fra hængekøjer og lamper til hundekurve og oppustelige madrasser. Der findes et hav af forskellige produkter, og alle har de ét simpelt formål; at sprede hygge og glæde, og give plads til at slappe af og bare nyde livet.

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 184

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 184

Fatboy bliver til

Fatboyen som vi kender den, blev først opfundet af den finske designer Jukka Setälä tilbage i 1998. I 1996 færdiggjorde han sin udannelse på Universitet for Kunst og Design i Helsinki, og blot to år efter fik han idéen til den første Fatboy. Navnet kom til ham, efter han modtog en CD med den engelske kunstner Fatboy Slim, der var et stort hit tilbage i 90’erne.

Noget tid efter at den første Fatboy blev til, blev den opdaget af en hollandsk designer ved navn Alex Bergman. Han kunne se masser af potentiale i produktet og mente, at han kunne føre det lige dét skridt videre. Dette resulterede i, at han i 2003 købte rettighederne til at sælge produktet, og det er takket være ham, at det i dag har så stor en international succes.


Fatboy - elsket af hele verden

Siden sin lancering har sækkestolen tilegnet sig en enorm succes. Men hvad er det der gør Fatboy så speciel? Og hvordan adskiller den sig fra andre sækkestole? Som skrevet tidligere, går mærket Fatboy generelt meget op i, at deres produkter skal være behagelige og praktiske. Den grundlæggende del af sækkestolens popularitet, skyldes dens størrelse. Fatboyen er væsentligt større end normale sækkestole, så i stedet for at man kun kan sidde i den, er der mulighed for en mere henslængt stilling. Man kan også lægge sig ned, og måske endda tage sig en lille lur.

Alt dette og meget mere, er hvad der gør Fatboy sækkestolen elsket af så mange mennesker. Den giver plads til afslapning, og giver en god undskyldning til lige at tage et skridt tilbage og holde en pause. For det er vigtigt at give tid og plads til sig selv en gang imellem, og her er hele Fatboys sortiment den perfekte løsning. Grundet størrelsen er der også mulighed for at give tid til hinanden. Hvad end det er med far, søster, veninde eller kæreste, er der rig mulighed for bare at nyde hinandens selskab, uden at skulle tænke over alle hverdagens strabadser.


Meget mere Fatboy

I dag består Fatboys sortiment af utallige produkter, der giver hverdagen et mere afslappet tvist. Sækkestolen er stadig lige så populær som den altid har været, og i dag kendes den som Fatboy the Original, og fås i mange forskellige farver. Men med den stigende popularitet, har mærket fået mulighed for at udbrede sig endnu mere. De sælger nu produkter til folk i alle aldre, hvad end du er barn, voksen eller hund.

Et andet produkt der har tilegnet sig en del popularitet, er Fatboy headdemock. Det er en stor hængekøje, der står på et stativ, og som kan bære op til 150 kg. Endnu engang er dette et produkt, med plads til mere end én person, og den giver rig mulighed for rigtigt at nyde haven, når vejret er godt. Den er let at samle, og kommer også i mange forskellige farver, så du kan være sikker på, at den passer til lige netop din have.

Men det stopper ikke her. I løbet af de sidste 15 år, har Fatboy bevæget sig lidt udenfor for deres speciale, nemlig menneskets ret til behagelig afslapning, og har valgt også at fokusere på menneskets bedste ven. Ud fra dette udgangspunkt kom Doggielounge.

Doggielounge er en eksklusiv hundekurv eller -pude, der også giver din hund et behageligt sted og sove og slappe af. Den er lavet i gode materialer, og er både vand- og smudsafvisende. Den kommer i to forskellige versioner og størrelser, samt en lang række forskellige farver.

Det er sandt at sige, at Fatboy er meget populær, og det kommer til at forsætte på samme måde, med et udvalg der i dag byder på oppustelige ballonhunde og parasoller. Fatboy the Original kan købes i 60 forskellige lande, og den vil fortsat gøre dét, den er så god til; bringe glæde og smil i hverdagen.