KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr111
    kr1797
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Eva solo

De fleste er stødt på navnet EVA SOLO og mange har produkter fra kollektionen i hjemmet. Dette giver god mening, da mærket er verdenskendt og er mestre i, at skabe boligtilbehør og køkkengrej i eksklusivt dansk design, der ikke bare kombinerer høj kvalitet med æstetik og funktionalitet men som også i sig selv er en nydelse at bruge og se på. Deres produkter er nytænkende og stilrene i deres design, og igennem fire generationer har de formået at gøre køkkentjansen både lettere og sjovere. De producere køkkenartikler som du ikke har noget imod at vise frem, og samtidig fungere de også rigtig godt som fx studenter- eller indflytningsgaver. Produkterne udstråler både kvalitet, minimalisme, godt design og personlighed, og de fås i neutrale såvel som legende farver. De er den perfekte tilføjelse til ethvert køkken, hvor de bidrager med elegance og et dekorativt element. Kort sagt giver Eva Solos produkter nyt liv til nogle ellers helt normale og til tider kedelige hverdagsting. 

Eva Solo
 
Sorter stigende

   

11 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

11 vare(r)

Eva Solos historie

Dét Eva Solo som vi kender i dag, har faktisk mere end 100 år på bagen. Firmaet blev stiftet tilbage i 1913 af Kai Rohde Fog, og navnet ”Eva” er opkaldt efter den nuværende direktør Jan Engelbrechts mor. Noget der nemlig gør Eva Solo så specielt, er, at firmaet har været familieejet igennem fire generationer. Det var stifteren Kai Fogs nevø Erik Mangor der overtog firmaet efter ham. Dernæst var det hans søn Johan Mangors tur, og det er Johans nevø, Jan, der i dag leder og ejer Eva Solo.

Eva Solo startede ud med et ønske om at lave funktionelle køkkenartikler i høj kvalitet, til hjælp for de hjemmegående husmødre. Da kvinderne så begyndte at arbejde ude, tilpassede man redskaberne til at gøre køkkenarbejdet lettere. Senere begyndte man at lave designs, der gjorde det muligt at have produkterne til at stå fremme.

Alt dette er tegn på, hvordan de hos Eva Solo igennem flere generationer, har formået at tilpasse deres produkter, så de altid følger med nutidens trends og behov. Dette er blot én af grundene til, at det er lykkedes dem at opretholde deres danske såvel som internationale succes. I dag har virksomheden hovedkontor i Måløv, i Danmark, med omkring 60 ansatte. Deres produkter bliver solgt mange steder verden over, og de fortsætter stadig med at designe og producerer varer, der slutter sig til den populære Eva Solo familie.

Eva Solo - god kvalitet og godt håndværk

De smukke produkter fra EVA SOLO kan give din bolig lige dét ekstra, den har brug for, når det gælder at være omgivet af godt design. Der er nok at vælge imellem, da du kan købe produkter bl.a. inden for kategorierne ”køkken og bad” hvor du kan få alt fra kander, glas og elkedler til stilrene køkkenvægte, håndklædestænger og tandbørsteholdere. Enkelthed, høj brugsværdi og markante linjer kendetegner produkterne. 

Hos Eva Solo har de nemlig fire grundlæggende værdier; Passion, Integritet, Nytænkning og Købmandskab. De går meget op i, at deres produkter er personlige, samtidig med at de udstråler god kvalitet og nytænkende design. Et eksempel på lige netop dette, er EVA SOLO VAND KARAFFEL (VARMGRÅ). Denne populære karaffel er efterhånden blevet et velkendt element i mange danske hjem. Karaflen kan rumme 1 liter, og tåler både kolde og varme drikke, såvel som at komme i opvaskemaskinen. Selve karaflen er lavet i silikone, glas og rustfrit stål, og har et stofovertræk i en brun/grå farve. Overtrækket har en lynlås i siden, der gør det nemt og hurtigt at tage den af, når karaflen skal vaskes op.

En anden ting der er simpel, men utrolig smart, er EVA SOLO LEGIO NOVA ÆGGEBÆGER. Det er en ting du ikke vidste du havde brug for, men som du ikke kan leve uden, når du først har prøvet den. Æggebægeret er fremstillet i hvidt porcelæn, og du kan komme den i både ovnen, fryseren og opvaskemaskinen. Designet er stilrent og praktisk, og består af et æggebæger, der sidder fast på en lille bitte tallerken. På den måde har du et sted at lægge æggeskallerne eller en teske.

Et produkt der er et godt eksempel på Eva Solos evne til at give en simpel ting et helt nyt look, er EVA SOLO NORDIC TERMOKANDE (1 LTR.). Denne smarte og enkle termokande, som er en del af deres Nordic Kitchen serie, er fremstillet i sort kunststof, og har et håndtag i egetræ, der blot bidrager til det unikke look. Termokanden har en vakuumstålindsats, der gør kanden stabil, og samtidig sørger for, at kandens indhold forbliver varmt. Den er, på trods at sit simple design, utrolig elegant og smart, og med håndtaget i træ og den matte overflade, tilføjer den også et dekorativt element til spisebordet. Kanden kan rumme op til 1 liter.

En idé ville være at servere kaffen eller teen sammen med 2 EVA SOLO CAFE LATTE KRUS (SORT). Dette sæt indeholder to kaffekrus der er fremstillet i hvidt porcelæn. Den nederste halvdel af krusene er dækket af en sort silikoneskal, der afholder dig fra at brænde dine finger, gør kruset mere behagelig at holde om, og samtidig tilføjer en sød detalje. Man kan sagtens putte dem i opvaskemaskinen, men man skal huske at tage silikonen af inden. Ét krus kan rumme 360 ml.