UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr999
    kr15999
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Encoded

Møbler er en essentiel del af vores hjem og indretning - især stole er en vigtig del. De stole og bænke du har i dit hjem, fortæller meget om dig som person. Hvis du har hyggelig møbler fulde af puder indbyder du til at man skal sætte sig ned, slappe af og blot føle sig hjemme. Hvis du derimod har nogle mere elegante møbler, viser du at du er et mere fint menneske, som går op i elegance og stil - alligevel byder du ind til afslapning i dine skønne stole. Med ENCODED bestemmer du selv, hvordan du vil fremstå. Du kan smide en masse puder på de flotte stole eller bare lade dem være som de er. Uanset hvordan du vælger at gøre det, ser det fedt ud. Du kan gøre lige som du vil - mange af ENCODED kunder holder meget af at lave en blanding af disse to. Altså have nogle både med og uden puder. Det ser skønt og giver et lidt anderledes spil i hjemmets indretning. 

Sorter stigende

   

1 til 24 af 31

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 31

ENCODED er møbler i et skønt dansk design. Møblerne udstråler elegance og æstetik, samtidig er de hyggelig og skaber den perfekte i stemning i alle hjemmets rum. Deres design er unikt og er skabt og udformet i hånden af dygtige håndværkere. Hvert eneste møbel er sit eget og specielt, selvom de ligner hinanden.

Historien bag ENCODED

Skaberen bag ENCODED hedder Trine Bøttger, og da hun var yngre, boede hun i flere år på Bali. Efter lang tid på Bali, begyndte Trines interesse for møbler og design at udvikle sig. I 2008 besluttede hun derfor at tage hjem til Danmark, så hun kunne skabe en kollektion af møbler med et tidløst design og de flotteste detaljer. Det er tydeligt at denne kollektion er skabt af hånd og hjerte, og den er fuld af passion for Trines absolut yndlings håndværk.

I 2016 blev Lone Husted, grundlægger af virksomheden Code & Shape, partner i ENCODED. Trine og Lone deler en fælles interesse for dansk design og håndværk. Det har siden vist sig at de var det perfekte match, og siden har de samarbejdet om alt omkring både ENCODED og Code & Shape.

Filosofien hos ENCODED

Trine vil gerne holde fast i den del af hende som tilhører Bali, især fordi det var her hendes passion for møbel design for alvor opblomsterede. Dette gør hun ved at få alle møblerne håndlavet på Bali - det hele bliver dog designet på dansk jord. Desuden fastholder ledelsen i ENCODED at håndværket skal skabes med hjertet og hænderne. De har valgt at ingen af deres møbler skal masseproduceres og blot sprøjtes ud af en maskine - de vil bibeholde det personlige aspekt i produktionen.

I ENCODED er de meget bevidste om kvaliteten af deres produkter - både de materialer de bruger, men også det endelige produkt. Det er vigtigt at de har en lang holdbarhed, så det tidløse design kan skabes. Desuden er det vigtigt at de mennesker, som arbejder for dem, bliver behandlet ordentlig - her tænkes især på håndværkerne på Bali.

ENCODED - et unikt design

ENCODED’s møbler består udelukkende af træ og dette giver et unikt udtryk. Du kan få alt fra spisestole og liggestole til daybeds. Uanset hvad du ønsker har ENCODED det - desuden får du det i et tidløst og elegant design i flere forskellige farver. Det er blevet mere moderne at have hjemmet fuld af farve, men det kan nemt blive for meget. Derfor har de skabt nogle farver som passer ind overalt, men alligevel står ud og viser sig frem.

Hvis du dog ikke er så vild med ENCODED’s designs og farver, kan du finde et stort udvalg af alle slags møbler hos Dubuy.dk. Vi har alt fra spisestole og lænestole til puffer og daybeds. Du finder et bredt udvalg af forskellige mærker, så du er sikret at finde noget du vil elske.