KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr224
    kr749
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Compliments

Compliments er et dansk designfirma, der kreerer en lang række af varer i lækre tekstiler, farver og mønstre. Deres produkter er præget af klassisk og traditionelt nordisk design, hvilket giver dem et hjemligt og stilrent look. Deres filosofi er stærkt præget af deres navn, der på dansk betyder ”komplimenter”, og derfor bygger den på et grundlag og ønske om designs, der bringer et smil på enhvers læber, hvad end man er den der giver, eller modtager deres produkter.

 
Kategorier
Sorter stigende

   

23 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

23 vare(r)

Farverige produkter til ethvert hjem fra Compliments

Hos Compliments finder du produkter i et hav af smukke farver, der kan kombineres på mange forskellige måder, og derved give plads til at skabe sin egen personlige stil. Dette er nemlig noget de går rigtig meget op i, og derfor har de lagt stor vægt på at skabe designs, der på trods af forskellige farver og mønstre, stadig passer utrolig godt sammen.

Ét af disse produkter, er COMPLIMENTS WILLE PØLLE (LYS BLÅ KRAFTIG FLØJL). Denne super lækre pølle i kraftigt, lyseblås fløjl, er den perfekte detalje til sengen, sofaen, eller chaiselongen. Den flotte farve skaber et pænt og lyst element til rummet, samtidig med at den dæmpede farve ikke gør den for overvældende. Det er en pæn og diskret måde at tilføje noget farve til hjemmet, og den vil uden tvivl være kilde til mange komplimenter. Du kan også vælge imellem mange andre farver og derved sikre, at den passer perfekt til dit hjem.

En anden lidt mere farverig idé, er COMPLIMENTS HONOLULU PUDE (SAND & BLÅT BLADTRYK/FLØJL). Denne flotte pude har med sit blad-tryk i varme sand-farver med blå detaljer, et næsten tropisk look. Puden er et perfekt eksempel på Compliments’ evne til at kombinere farver på en fed og anderledes måde. Puden er i kraftigt fløjl, og bagsiden er ensfarvet. Den fås også i andre farver.

Lækkert sengetøj fra Compliments

Compliments tilbyder dog meget mere, end bare gælde for dine gæster. Søvn er en rigtig vigtig ting, og med sengetøj fra Compliments, har du noget at se frem til, når du skal i seng om aftenen. Sengetøjet er lavet i lækre materialer, der garantere den bedste komfort til natten. Du kan vælge imellem et væld af farver og mønstre, så du kan skabe den stemning og atmosfære, som du gerne vil have.

Et sæt der er specielt populært, er COMPLIMENTS FLORES SENGESÆT BOMULDSSATIN NUDE M/PRINT (140X200/60x63 CM). Dette lækre sengetøj er fremstillet i bomuldssatin, hvilket giver en blød og behagelig følelse. Mønstret er et alternativt blomstermotiv, på en nude-farvet baggrund. Det er perfekt til pigeværelset, eller måske endda soveværelset. Sættet består af både pude- og dynebetræk, og fås i 2 størrelser, og 3 forskellige farver.

Er man mere til ensfarvede sengesæt, så har Compliments også en løsning, nemlig COMPLIMENTS STONE SENGESÆT SANDVASKET BOMULD BLÅ (140X220/60x63 CM). Dette sengesæt er i en simpel, mørkeblå farve, og er lavet i sandvasket bomuld, hvilket giver det en ekstra lækker kvalitet. Sættet består af et dyne- og et pudebetræk, og kan bruges til et hvilket som helst værelse, hvad end det er sove-, børne- eller gæsteværelset. Alle ville have glæde af det, og det fungere også som en god og brugbar gave. Det fås i 2 størrelser og 6 forskellige farver.