'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr999
    kr2099
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Canett Furniture

Siden deres begyndelse i 2003 har Canett Furniture altid fokuseret på at være de bedste, så simpelt er det. De går aldrig på kompromis hverken med kvalitet eller design, og det kan ses. Alle deres produkter er særdeles stilfulde samt unikke og igennem alle deres produkter er der de samme gennemgående træk af råt og rustikt design. Selvfølgelig er alle Canett Furnitures produkter i den højeste kvalitet. Deres stole er nogle af de mest populære artikler de har, og det er også derfor vi har dem i vores katalog hos dubuy, hvor priserne er super skarpe.

Canett Furnitures møbler er altid i ekstrem høj kvalitet og med et design som passer ind i det morderne hjem. Du kan få sofaborde i træ, som passer perfekt ind i det skandinaviske hjem. Dette sofabord er perfekt til dit mindre hjem, men kan bruges hvor som helst. En af Canett Furnitures mest populære produkter er deres zink opbevaringskurve. De har et meget rustikt og industrielt look, og de er gode til at give et lille twist i den klassiske indretning. Canett Furniture går meget op i at deres møbler passer til alle og derfor har de et bredt udvalg af forskellige stilarter og farver - dog har de fleste af deres produkter et industrielt look, men det passer alligevel ind hos de fleste. 
 
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Canett Furnitures store udvalg af møbler

Canett Furniture har siden 2003 udviklet møbler i stilfulde designs, der passer ind i det skandinaviske hjem. Stilen er elegant og hvert møbel fås i flere farver, hvor du altid vil kunne finde noget, der passer til din stil. Alle produkter er lavet i en høj kvalitet, som derfor har en lang holdbarhed. Møblerne Canett Furniture laver spænder bredt, lige fra stole til lamper til opbevaring. Canett opbevaringskurv er lavet i zink, og er en dekorativ og smart opbevaringsløsning. Sættet indeholder to kurve i to forskellige størrelser, der kan rumme lidt af hvert. Kurvene kan bruges i for eksempel stuen eller børneværelset til opbevaring af, hvad man lige har brug for.

Holdbare og elegante møbler

Canett Furniture har et stort udvalg af smukke og elegant stole, der kan passe ind i alle rum. Zobel stolen har et enkelt udtryk, og er lavet i sort kunstlæder, der er meget holdbart. Hvis du ønsker dig en stol med ryglæn laver Canett Furniture også det. Oliver stolen er en elegant stol, der er lavet i kunstlæder med ben af metal. Begge stole passer ind i de fleste hjem, da de er enkel, og derfor kan styles på mange forskellige måder. Kunstlæderet er yderst holdbart, så børnefamilier ikke behøves at være bange for, at stolen tager skade af, at børn spilder. Stolene kan både bruges ved for eksempel spisebordet som spisebordsstol eller som en kontorstol. Ved spisebordet kan denne fine antik lampe også pynte. Lamperne er alle sammen unikke, så du får et unikt udtryk i hjemmet. Nogen af lamperne har trykt tekst på, mens andre ikke har. Selvom og lampen har et industrielt design, kan den stadig bruges i mange forskellige hjem med forskellig stil.

Canett Furniture har et bredt udvalg af produkter

Canett furniture sælger mange forskellige former for møbler - alt fra sofa- og spiseborde til spejle. Deres produkter er blevet populære, fordi de har et meget nutidigt design som fanger øjet. Mange søger noget skandinavisk til at give det sidste touch i deres indretning, og det er præcis hvad Canett Furnitures møbler er gode til. Deres Rodi stol er især blevet kendt for dette. Den har et meget rustikt look, men alligevel passer den perfekt ind i et fornemt køkken. Rodi stolen fås bl.a. i en flot mørkegrå farve, som giver et godt spil i et hvidt køkken. Deres sofabord Hayes er ekstremt smukt, fordi det er lavet af genbrugstræ. Det giver skaber noget specielt i hjemmet, fordi man næsten tager naturen med ind i hjemmet. Det er hyggeligt at sidde og drikke kaffe og spise kage, i mens man sidder ved bordet, fordi det næsten er som om man sidder i naturen - bare meget varmere og hyggeligere.
Canett Furniture sælger deres produkter ud fra forskellige kategorier som f.eks. sofaborde, spiseborde, stole og reoler, men nogle ting passer ikke ind i disse kategorier. Noget af det mest populære, som ikke hører til en specifik kategori er deres Antik lampe. Den har et unikt design og giver et godt lys. Den simple form på lampen gør at lyset spredes, men på ingen måde for meget. Med den rigtige pære giver lampen det perfekte lys til gode, hygge stunder.

Canett Furniture - stole i fantastisk kvalitet

Canett Furniture har et stort udvalg af forskellige stole. F.eks. kan du få en deres blødeste stole, Uri, i mange forskellige farver, så du kan finde den farver der passer dig bedst. Måske du har lyst til at prøve noget nyt? Så er den kobber farvet Uri stol det perfekte sted at starte. Den er blød, godt designet, god kvalitet og samtidig har den en smuk farve, som man ikke ser mange steder. Uri stolen fås også med armlæn. De har en perfekt højde og er behagelige at hvile sine arme på når man f.eks. sidder og læser.
Canett Furniture har en stol ved navn Wembley, den er produceret med et meget rustikt design, med en undertone af noget gammeldags. Den er af massiv egetræ og har et behageligt ryglæn. Den er en af deres mest populære stole af den simple grund at den er behagelig og passer ind i stort set alle hjem.
Desuden tilbyder Dubuy.dk et stort udvalg af forskellige møbler som f.eks. barstole, daybeds og skriveborde.

Alle produkter fra Canett Furniture er til skarpe priser.