OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr299
    kr3129
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Canett Furniture

Siden deres begyndelse i 2003 har Canett Furniture altid fokuseret på at være de bedste, så simpelt er det. De går aldrig på kompromis hverken med kvalitet eller design, og det kan ses. Alle deres produkter er særdeles stilfulde samt unikke og igennem alle deres produkter er der de samme gennemgående træk af råt og rustikt design. Selvfølgelig er alle Canett Furnitures produkter i den højeste kvalitet. Deres stole er nogle af de mest populære artikler de har, og det er også derfor vi har dem i vores katalog hos dubuy, hvor priserne er super skarpe.
Sorter stigende

   

11 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

11 vare(r)

Canett Furnitures store udvalg af møbler

Canett Furniture har siden 2003 udviklet møbler i stilfulde designs, der passer ind i det skandinaviske hjem. Stilen er elegant og hvert møbel fås i flere farver, hvor du altid vil kunne finde noget, der passer til din stil. Alle produkter er lavet i en høj kvalitet, som derfor har en lang holdbarhed. Møblerne Canett Furniture laver spænder bredt, lige fra stole til lamper til opbevaring. Canett opbevaringskurv er lavet i zink, og er en dekorativ og smart opbevaringsløsning. Sættet indeholder to kurve i to forskellige størrelser, der kan rumme lidt af hvert. Kurvene kan bruges i for eksempel stuen eller børneværelset til opbevaring af, hvad man lige har brug for.

Holdbare og elegante møbler

Canett Furniture har et stort udvalg af smukke og elegant stole, der kan passe ind i alle rum. Zobel stolen har et enkelt udtryk, og er lavet i sort kunstlæder, der er meget holdbart. Hvis du ønsker dig en stol med ryglæn laver Canett Furniture også det. Oliver stolen er en elegant stol, der er lavet i kunstlæder med ben af metal. Begge stole passer ind i de fleste hjem, da de er enkel, og derfor kan styles på mange forskellige måder. Kunstlæderet er yderst holdbart, så børnefamilier ikke behøves at være bange for, at stolen tager skade af, at børn spilder. Stolene kan både bruges ved for eksempel spisebordet som spisebordsstol eller som en kontorstol. Ved spisebordet kan denne fine antik lampe også pynte. Lamperne er alle sammen unikke, så du får et unikt udtryk i hjemmet. Nogen af lamperne har trykt tekst på, mens andre ikke har. Selvom og lampen har et industrielt design, kan den stadig bruges i mange forskellige hjem med forskellig stil.

Alle produkter fra Canett Furniture er til skarpe priser.