UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr74
    kr549
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

By wirth

Kalendere og lysestager af naturmaterialer fra By Wirth
Efter 20 år i modebranchen startede ægteparret Wirth i 2011 firmaet by Wirth. De har kastet deres kærlighed over klassiske naturmaterialer som træ, kork og læder, der blot bliver kønnere med tiden. By Wirths produkter er primært håndlavede i Danmark og alle fremstillet ud fra en kærlighed til det enkle og funktionelle. Designet skal kunne glide diskret og alligevel markant på grund af originaliteten ind i enhver stil, og den pointe har de forstået ude i verden. Find smukke lysestager og smarte kalendere her på siden med prisgaranti. By Wirth er blevet så populært, at deres produkter sælges i 15 lande verden rundt. Det er meget vigtigt for dem at deres produkter ikke kun skal være til pynt, men at det skal have en funktion. Det er også vigtigt for dem at deres produkter kan blive brugt i mange år, og ikke kun i et par år. Deres speciale materialer, gør også at produkterne bliver pænere når de bliver gamle. Derfor er deres slogan også “Design that loves growing old”. Parret bag By Wirth er Sine og Sune Wirth Engelund. Sammen går de meget op i deres design og kvalitet på deres produkter.

ByWirth
Sorter stigende

   

8 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

8 vare(r)

Magasinholdere, køkkenrulleholdere og amager hylde fra By Wirth

By Wirth arbejder passioneret med formgivning og produktudvikling indenfor boligindretning, livsstil og mode. Virksomheden elsker at skabe funktionelle og kreative produkter, som udfordrer de naturlige materialers udtryk og egenskaber. By Wirth er kendt for deres kreative ophæng, hylder og holdere. Hos Dubuy finder du et godt udvalg af By Wirths flotte naturprodukter til den bedste pris. 

By Wirth slipper kreativiteten løs

Hos By Wirth Kan du finde massevis af kreative ting og sager, i den bedste kvalitet, som man ikke kan få i de fleste andre steder. De går ekstremt meget op i, at deres produkter er håndlavede, i deres speciale materialer, og i den bedste kvalitet. 

Synes du at din stue er en smule kedelig, og mangler den little det der sidste touch, så kan du få alverdens kreative lysestager, i massevis af farver og former. Med by Wirth, er du garanteret den bedste kvalitet og de bedste produkter, i den fineste stand. Du kan få lysestager som enkelte i store eller små, og du kan få dem som runde kranse, med plads til flere end bare ét lys. 

Mangler du derimod noget kreativt til at have dine bedste billede minder, har vi også her på Dubuy en meget flot billede holder på en snor, fra by Wirth. Er det så til gengæld dine ynglings magasiner du gerne vil have op at hænge, har by Wirth også en rigtig flot og kreativ magasin holder, som du ikke lige finder andre steder. 

Syntes du at du har brug for en ny toiletpapirs holder ude på badeværelset som ikke ruster eller bliver misfarvet, men kan du ikke helt finde den rigtige og unikke holder som du har brug for? Så er du heldig med at det har vi her på Dubuy. By Wirth’s flotte og kreative design kan fås i mange farver. Og hvis du gerne vil have en holder til dit håndklæde som passer til, kan du også få det her.

By Wirth har også en masse forskellige knagerækker, som du kan bruge til både at hænge dine jakker på, men også hvis du har smykker som du gerne vil have op at hænge. Hvis du har brug for et smykkestativ kan du også få det her på Dubuy. Hvis du har tasker eller et tørklæde, som du ikke lige syntes skulle ind i skabet igen, kan du også hænge dem dér. Knagerækkerne fås i masse af forskellige farver og i et meget kreativt design. Er du derimod mere interesseret i en lille enkelt knage, har by Wirth også en masse forskellige enkelt knager, som selvfølgelig også fås i massevis af forskellige farver og former. De er meget enkelte, og passer derfor stort set ind I næsten alle hjem. 

Møbler by Wirth

How by Wirth er det ikke kun små kreative ting. De har også møbler. Tag for eksempel deres spisebord. Et stort bord, med plads til hele familien, og et par gæster med. Hvis din familie ikke er helt så stor, kan du også bruge by Wirth’s foldebord. Ønsker du et helt sæt, har by Wirth også en bænk som passer i farven og designet, til bordene.