Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr41
    kr2882
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

By nord

Hvis man mangler smukke puder eller sengetøj til hjemmet, så er By Nords store udvalg af puder et interessant valg. Inspireret af nordisk kultur og dyre – og planteliv, designer By Nord puder som er helt forrygende smukke. Samtidigt er puderne fremstillet i bløde stoffer, som er behagelige for hele familien. Holder man af unikke møbler til hjemmet, så er By Nord det perfekte sted, at starte. De smukke puder vil passe perfekt ind i ethvert moderne hjem, og de nordiske motiver passer perfekt til de danske årstider. Vi har lige nu et stort udvalg af By Nord puder, samt flotte viskestykker. Foruden dette forhandler vi lige nu også By Nords smarte Wally opbevaring, som med et rum til alle ugens hverdage og ét til weekenden er perfekt til, at holde styr på forskellige genstande, både i køkkenet, på børneværelset eller i ethvert andet rum. Ofte kører vi gode tilbud eller holder desideret udsalg på vores By Nord produkter. Se hele vores store udvalg af By Nord produkter herunder. 

ByNord
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 29

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 29

By Nord er dansk design og de designer alt fra puder, plaider og håndklæder til møbler, vaser og meget mere. De har meget fokus på at deres produkter skal være så miljøvenlige som overhovedet muligt. Indret for eksepmel dit soveværelse med denne flotte Mark pude. Puden er super flot og har et fint mønster der forstiller en mark. Man kan også ud fra de øvrige puder fra deres designs se at firmaet tager meget udgangspunkt i den nordiske natur. Deres udgangspunkt spejler sig i mange af deres produkter som er super dekorative og også specielle. Man kan ikke andet end at beundre den smukke natur som de har skildret på bl.a. deres puder. Dette Ulve sengetøj er super fint og dekorativt med det smukke motiv som igen er inspireret af den nordiske natur. Betrækket passer stort ind i ethvert soveværelse med det flotte og enkle design. 

De mange fine produkter vil være med til at give hjemmet et meget enkelt og nordisk præg, hvilket er super flot. Et produkt, som skiller sig en smule ud fra deres øvrige kollektion er denne Grøndlandsk mand pude, motivet er i sig selv meget enkelt men det er også en meget speciel pude, som skiller dig ud fra de øvrige puder man ser. Puden giver et meget nordisk look for sig selv og det er bare sådan nogle små ting som kan være med til at pifte hele din bolig op. Ingen siger, at du behøver at udskifte alle dine møbler for at få en flot og moderne bolig, men i de fleste tilfælde kan man bare tilføje nogle små ting som kan give rummet et helt andet udseende. 

Hvis du ønsker at pifte køkkenet op kan du investere i dette viskestykke (dådyr), det vil helt klart give dit køkken et nyt look og være dekorativt istedet for det hvide viskestykke du måske allerede har hængende. Viskestykket bærer igen præg af den smukke nordiske natur og viskestykket kan fås med flere forskellige motiver som bl.a. er en ulv, elg eller et rådyr.