sOMMERUDSALG - OP TIL 80% rabat  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Bodum

Prisbelønnede danske produkter til køkken og grill har siden stiftelsen af Bodum i 1944 været fremtrædende i mange hjem. Det innovative design og de ofte opsigtsvækkende farver er verdenskendt og produkternes gode kvalitet og funktionalitet kan du få til en rimelig pris.
Godt design behøver ikke være dyrt. Dette er grundideen bag Bodum. Familien bag firmaet vil gerne tilbyde deres kunder alt fra de nyeste produkter til fremstilling af kaffe eller te over opbevaringsmuligheder til boligen og køkkenudstyr, idet Bodum jævnligt udvider deres sortiment af smukt designede hverdagsprodukter. Hos Dubuy.dk finder du et stort udvalg af Bodums lækre produkter til meget fordelagtige priser. 

Bodum
Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 45

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 45

Bæredygtige produktionsmetoder fra Bodum

Bodum blev grundlagt i 1944 af Britta og Peter Bodum, i dag er det stadig en familie ejet virksomhed da datteren og sønnen, Pia og Jørgen, nu har taget over. I løbet af de nu over 70 år virksomheden har været her har der altid været et motto som har fulgt Bodum: ”Make taste. Not waste.” De har faktisk taget dette motto så langt at de har installeret solceller og batterier på en fabrik i Portugal. Deres mål er at være 100% selvforsynende med energi indenfor den nærmeste fremtid.