kæmpe oprydningssalg - gør et kup! - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Bobles Marmor

Bobles lancerer i løbet af foråret 2017 flere af deres kendte klassiske tumledyr, men nu i et eksklusivt marmorlook i fire forskellige farver: grå, rosa, blå og grøn. Der er forskellige kombinationer i serien - helt marmoreret, mix af marmoreret og ensfarvet, og helt ensfarvet. Der er intet hårdt eller koldt over de nye marmorudgaver - de er lavet i det faste og kraftige EVA-skum, som har en varm og blød overflade, som gør dem super tumlevenlige. EVA-skummet gør tumledyrene skridsikre, og det bløde materiale sætter ikke mærker på gulve eller andre møbler. Derudover er tumledyrene nemme og rengøre med en fugtig klud.

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 46

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 46

De melerede marmor tumledyr passer flot ind på børneværelset, eller som en del af indretningen i hjemmets andre rum

Både børn og forældre kan have glæde af dem.

Du vil kunne finde de klassiske tumledyr som Elefanten, Krokodillen, Kyllingen, Hesten, Myreslugeren og den lille og store Fisk i marmorlook,  som vil give et smukt og diskret farveboost i dit hjem.

Bobles Tumledyr er kreativ og motorisk udfordrende legetøj til børn i alle aldre. Der er lagt stor vægt på barnets motoriske udvikling, på produktets kvalitet og på design.

Med Bobles Elefant er der skabt en klassiker til familien. Bobles Elefant er fuld af fantasifuld leg, der stimulerer og udfordrer barnets motorik. Med Elefantens uendelige muligheder for leg har både små og større børn glæde af dette tumlemøbel. For mindre børn vil det være oplagt at sidde, ride eller ligge på elefanten, imens større børn kan få meget glæde af at vende den op og gynge. Skal det være udfordrende, kan man stå på Elefants fødder og holde balancen. Både koordination og balance vil blive trænet på Elefanten, uanset om den bruges i den aktive eller stille leg.

Endnu et multifunktionelt stykke legetøj fra Bobles, som strækker sig over flere aldersgrupper er kyllingen. Bobles kylling har stribevis af legende funktioner. De helt små vil have glæde af at ligge på maven og kramme den, mens nakke og ryg styrkes, og det lille barn kan slå vingerne ud og vippe fra sidde til side. Større børn eller voksne vil også kunne have glæde eller sjov af den vippende kylling, ved at balancere med et eller begge ben. Kyllingen stimulerer altså balancen hvad enten man er lille eller stor.

Ideen om Bobles tumlemøbler, står søstrene Bolette og Louise Blædel bagved. Da arkitekt Bolette Blædel var på barsel, fandt hun ud af, at der var langt mellem møbler til børn, som appellerede til leg og bevægelse og samtidig levede op til hendes forventning for godt, dansk design. Sammen med søsteren, designer, Louise Blædel, fik de ideen om at skabe en serie af multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler. Møbler som børn har lyst til at lege med, og voksne vil byde indenfor i stuen.
Siden det første tumlemøbel kom til verden i 2006, har Bobles fået international anerkendelse og er blevet hædret med flere designpriser.

Hos Dubuy.dk er vi udvalgt som Bobles ambassadør, og er derfor lagerførende med hele sortimentet. Find dine Bobles favoritter her på Dubuy.dk, hvor du er sikret prisgaranti.