OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr398
    kr674
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Bobles byggeblogge

De fine Bobles byggeblokke er helt perfekte til at udvikle børns leg med konstruktion, hulebyggeri og rumforståelse. Bobles byggeblokke er tumlemøbler med en helt enkel form, som gør dem ideelle at sammensætte dem på alle mulige måder. Man skal ikke være urolig for, hvad de kan holde til. Bobles produkter er fremstillet af det kraftige EVA-skum, så de kan sagtens holde til den vilde legeverden.
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Leg med Bobles byggeblokke

Lad legen udvikle sig, med nogle af alle de andre Bobles produkter. Det kan du fx gøre med en bObles skammel, tumletallene, vippen osv. udvalget stopper aldrig her hos DUBUY.dk. Bobles går meget op i, at deres produkter er med til, at udvikle børnenes motoriske evner og samtidig udvikle barnets fantasi gennem mange gode timers lej. Disse produkter kunne være et godt bud, på en fantastisk dåbsgave, der vil kunne bruges mange år frem. 

Kreativ leg med Bobles byggeblokke

De er rigtig gode at sidde på, og byggeblokkene indgår også helt naturligt i den kreative leg sammen med tumledyrene og de øvrige legeelementer fra Bobles. Her er lagt op til uendeligt mange timers leg og byggeri. Bobles byggeblokker er fremstillet af det velkendte, kraftige EVA-skum med blød overflade, som gør byggeblokken skridsikker, nem at rengøre og så laver den ikke mærker i gulvet, uanset hvor meget, der bliver leget. Byggeblokken indeholder hverken phtalater eller andre giftstoffer det ville kunne skade dit barn. Derfor vil produkterne fra Bobles kunne leges med i hele huset, uden at ødelægge noget. Bobles byggeblokkene rengøres med en fugtig karklud, hvor den efter skulle være så god som ny. De sprudlende farver - men det dog enkelte design - gør at det ikke er noget problem at have byggeblokkene stående fremme. De fås i forskellige størrelser, der gør at legen aldrig stopper. Bobles byggeblokke sælges i sæt med forskellige størrelser og fås i flere flotte farver.