UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr19
    kr1079
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Bobles Tumledyr

Både børn og voksne elsker Bobles. Med deres koncept "Den glade udvikling" garanterer Bobles mange gode timers leg, der både stimulerer barnets motoriske udvikling og barnets fantasi. De skønne tumledyr fra Bobles er uundværlige i småbørnsfamilien og ses også over det hele. De farvestrålende legemøbler er både utroligt sjove og vanvittigt praktiske, samt sunde for både dig og dit barn. De indeholder hverken allergi fremkaldende stoffer eller andre giftstoffer, hvilket gør dem så populære. De mangfoldige dyr og geometriske former skal nok vække dit barns nysgerrighed og interesse. Bobles tilbyder desuden et hav af dyr såsom: fisken, løven, ællingen, krokodillen og hesten med meget mere. Du kan også finde Bobles bogstaver, tumlegulv, tumlesten med mere. Bobles produkter passer til enhver indretning og de frembringer glæden af at lege. Bobles er også kendt for at være eksklusive, elegante og exceptionelle. Disse legetøj passer både til feminine pigeværelset men bestemt også til det maskuline drengeværelset. Derudover kan du med sikkerhed også købe nogle fantastisk fine elementer som kan pynte i de resterne rum. Det er bare om at kigge dig om i vores store udvalg af bobles legetøj lige herunder. Desuden er du mere end velkommen til at kigge dig rundt i de andre kategorier omhandlende Bobles. 

Bobles
 
Sorter stigende

   

17 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

17 vare(r)

BObles tumledyr – det ultimative multifunktionelle legetøj

Bobles tumledyr er dejligt enkle og smagfulde. De fås i et hav af forskellige farver som alle er nøje udvalgt til både at se flotte ud for de voksne og sjove ud for børnene. BObles produkterne er lavet på baggrund af et samarbejde mellem Vores børn, bObles og et hav af eksperter, især fysioterapeuter skal nævnes her. Bobles ormen er et godt eksempel her. Den er lavet så børn kan lege med den, sidde på den og de voksne kan bruge den til træningen. Ved at placere den under ryggen når man laver mavebøjninger bliver din træning hårdere. Når du er færdig med træningen kan den bruges til at strække ud med og efter at blive tørt af med en fugtig klud er den så god som ny. En anden af de mest populære bObles produkter er Elefanten. Dette legetøj er endnu engang utroligt multifunktionelt. Ligesom alle andre bObles tumledyr så er det lavet af det slidstærke EVA-Skum. Denne elefant kan vendes med fødderne ned af og så kan den bruges som en stol. Den kan også vendes med den buede side ned af og bruges til at træne balance og hop med. Der er også bObles produkter som er meget mere ”hands-on”. Det vil sige at barnet skal bruge sine hænder og muskler meget mere når de leger med dem og på den måde træner de deres koordination. For eksempel er de fine bObles tumlesten, super sjove at lege med mens de samtidigt er praktiske. De kan nemlig hurtigt blive pakket væk så de ikke fylder så meget. Det samme gælder for den fine bObles myresluger. Dette legetøj kan deles i fire, på den måde er der næsten uendelige måder at lege med den på.

Bobles fantastiske kvalitet

Alle bObles produkter er lavet af EVA-skum og med god grund. Ingen har lyst til at gå på kompromis med kvaliteten når det gælder legetøj til ens eget barn. Derfor gør bObles heller ikke. Det mirakuløse EVA-Skum er et slidstærkt materiale som er blødt nok til at undgå skader mod barnet, eller ridser i gulvet. Udover det larmer det heller ikke for underboen. Deres produkter er lavet i Østen men det ændrer ikke på at bObles holder stærk kontrol med deres producenter så alle deres materialer er fri for giftstoffer og de hormonforstyrrende ftalater. BObles legetøj følger nemlig den strengeste europæiske standard for produceringen af legetøj, EN-71. Derfor er du garanteret et skadefrit produkt. Det fantastiske skum har modtaget meget ros igennem tiden og med god grund. Det er let at rengøre med en fugtig klud, så et hvilket som helt bObles produkt kan nemt blive helt rent igen.

BObles – Af familien til familien

Bag Bobles står to søstre, der med en baggrund som henholdsvis arkitekt og beklædningsformgiver har formået at overføre deres sans for kvalitet, formgivning og funktionalitet til et fantastisk børneunivers fyldt med tumledyr, byggemodeller og legeelementer. Idéen til dette fantastiske produkt kom da en første søster, Bolette Blædel, blev mor for første gang. Hun opdagede en kæmpe mangel på legetøj der levede op til hendes forventning for kvalitet og design. Det var dog først da hun var på barsel for anden gang, i 2006, at hun lavede det nu internationalt anerkendte firma. Selvom bObles har fået lynende succes på det sidste, holder de fast i de gamle principper, kvalitet før kvantitet.Husk at holde øje med bObles produkterne på dubuy.dk da vores udvalg er i evig forandring og vi har ofte tilbud. Når du finder noget du godt kan lide så husk at kikke under andre varianter, da alle bObles produkter, findes i et hav af forskellige farver og størrelser.

Bobles tilbyder et hav af tilbud som er uimodståelige

Udover disse fine produkter fra bObles har vi samlet nogle kategorier som du i den grad bør tjekke ud. Ude i siden kan du bl.a. finde en masse forskellige og spændende dyr som er værd at sætte kløerne i. Sådan noget som tivoli fuglen, byggeblokke og ællingen er vel altid en klassisk vinder. Bobles er kendt for at skille sig ud fra mængden og er for sin kreativitet blevet en meget kendt mærkevarer producent. Bobles er også særligt kendt for deres valg af unikke og farvestrålende farvekombinationer, udfordrende former og træningsgrej. Herfra dubuy.dk af har vi prøvet at gøre vores bedste for at sammensætte de bedst mulige kombinationer til lige netop dig som kunde. Du er derfor mere end velkommen til at kigge dig rundt i vores enorme udvalg af producenten bObles.