UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Bobino

På Bobino 'forestiller vi et lettere dagligliv gennem simpel innovation ". De får energi ved at tænke over ulemper, vi alle kender til, og skaber produkter der gør vores dagligdag lettere.

Med stor fokus på designprocessen og omsorgen for deres kunder harBobino været i gang med at opbygge en stærk brandtilstedeværelse i de sidste 10 år. Bobino's produkter kan findes i mere end 60 lande verden over, gennem deres eksklusive distributionsnet. Uafhængige detailhandlere og en udvalgt gruppe af detailkæder er rygraden i detailkunderne.
 
Kategorier
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Bobino leverer produkter der gør din dagligdag lettere.

Bobino's mærke udstilles på mere end 35 messer årligt og giver dem mulighed for at blive set af købere fra museumsbutikker, gavebutikker, koncept- og designbutikker, boghandlere, lufthavne og mange andre specialudbud. Ledende stormagasiner, hjemmeorganisationer og boghandeler omfatter også Bobino's kunder.

Siden Bobino startede i 2007 har de opnået international anerkendelse og nogle designpriser som Chicago Athenaeum Good Design Award i 2009, The IF Product Design Award i 2010 og 2015 og Red Dot design Award i 2012.

Se udvalg af ledningsholdere og brilleclips.