0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Bloomingville Stole

Bloomingvilles sortiment af stole indeholder blandt andet stole med et smukt naturligt design og mere moderne stole, der er inspireret af nutidigt nordisk design. I det store udvalg af stole er der stole til brug i hele hjemmet. Om det så skulle være barstole, sofastole, gyngestole eller spisestole er op til dig. Stole fra Bloomingville er af garanteret kvalitet, komfort og lækkert design. Uanset hvilken slags stol du mangler, er der en god chance for at Bloomingville hare noget der passer lige til dig og det, som du har brug for.

 
Sorter stigende

   

1 til 35 af 35

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 35 af 35

Bloomingville Stole i lækkert design

Bloomingvilles Chill Stol har mulighed for at give dig et velfortjent hvil efter en lang og hård arbejdsdag. Med et lækkert og holdbart materiale af mørkegråt polyester og ben af røget eg, er stolen af god kvalitet. Liva Stolen er i et simpelt, men elegant design, og vil derfor passe ind i de fleste boliger. Stolen er polstret med gråt og slidstærkt polyester, der gør stolen meget holdbar. For et andet unikt look er der Bloomingvilles stilfulde Mesh Stol.

Spisestole, der matcher din bolig

Du vil her på siden finde et stort udvalg af stole i diverse farver og designs designet af det populære danske mærke Ib Laursen.  Ønsker du for eksempel at skabe et og rustikt look, vil du med fordel kunne bruge denne Bloomingville mesh hvilestol. Bloomingville har også mange andre stole, er du derimod mere til den mere moderne stol, vil den innovative Bloomingville Laura spisestol, være lige noget for dig

Den skandinaviske trend fra Bloomingville

Hvis den nye nordiske stil er lige dig, vil du naturligvis også kunne finde noget. Bloomingville har blandt andet, den smukke og elegante Friend stol, der også kommer i en mere sofistikeret sort farve. Og er du helt solgt til den nordiske trend med messing, vil du med garanti også finde Bloomingvilles Mesh stol  interessant.

Specielle og anderledes stole fra Bloomingville

Søger du ikke en ordinær stol og må det gerne være nyt og innovativt? Så kan du foreksempel tage et kig på denne Bloomingville sækkestol (mint). Den passer perfekt til børneværelset hvor den helt sikkert vil blive et hit blandt ungerne. Børnene elsker at tumle, så hvorfor ikke give dem en fin sækkestol som er utrolig alsidig og har hav af forskellige anvendelsesmuligheder?