0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Bloomingville Hylder

Bloomingville har hylder i mange forskellige stilarter. Der er hylder, der kan passe i hvilket som helst rum i hjemmet. Med deres moderne og funktionelle design, giver de dig plads til at placere næsten lige hvad du vil. Alt fra bøger til diverse pynt som f.eks. planter eller billederammer. Bloomingville tilbyder både cirkulære hylder, men også nogle mere klassisk design, hvis det er det, du leder efter. Hylderne har et multi-funktionelt design, og kan bruges præcis, som du har lyst til.

 
Sorter stigende

   

1 til 37 af 37

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 37 af 37

Stilfulde hylder fra Bloomingville

Bloomingvilles North Hylde fås i farverne sort og hvid. Den har et simpelt og elegant design og er meget alsidig. Den kan bruges i alle rum og pynter af sig selv uden pynt. Deres runde hylder fås i mange størrelse og i flere farver, så du kan finde den, der præcis passer i dit hjem. Med sin unikke runde form, giver den liv i rummet, samtidig med at forsyne en flot hylde med plads til, hvad end du har brug for. Bloomingville tilbyder også en spejlhylde, der vil passe perfekt til badeværelset, og som kan holde tandbørster og lignende.

Hylder til enhver lejlighed fra Bloomingville

Vi tilbyder hylder til alle hjemmets rum fra det populære mærke Bloomingville. Mangler du en hylde i dit badeværelse, er en hylde med et spejl helt genial. Her finder du f.eks. Bloomingville spejl m/hylde. Brug hylden til tandbørster, produkter eller make-up og hav et spejl lige ved siden af! Et andet rum der ikke kan klare sig uden hylder er uden tvivl entreen. I entreen skal en hylde helst være så lidt i vejen som muligt, og så hjælpsom som muligt, sådan at du eller dine gæster har nemt ved at komme af med overtøjet. Bemærk her Bloomingville skohylde (hvid), der kan sættes på gulvet og blot fungere som et smukt og hjælpsomt strukturelement.