OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Bloomingville Lamper

Bloomingville har et stort udvalg af lækre lamper. De fås i mange størrelser og former, med en lang række lækre materialer og designs, der vil pynte og lyse dit hjem op. Der tilbydes blandt andet både loft- og bordlamper, og du kan derfor med sikkerhed finde en lampe fra Bloomingville, der passer til lige præcis dit hjem og dine unikke behov. Belysning i hjemmet er essentielt for indretningen og har en stor betydning for hele rummet.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 134

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 134

Dekorative lamper fra Bloomingville

Med lamper fra Bloomingville får du mere kontrol over lyset i rummet, og du kan derfor skabe lige den stemning, som du vil. Om det så skulle være til at arbejde, eller en mere dæmpet og hyggelig stemning til at slappe af. På den måde kan du også styre rummets belysning så det passer med tidspunktet på dagen, så det aldrig bliver enten for lyst eller for mørkt. Men lamperne fra Bloomingville lyser ikke bare rummet op, de kan også være med til at understøtte hjemmets stil med deres elegante designs. Lamperne fås i både moderne, men også mere traditionel stil, og kan derfor gå til alle hjem. Så hvis du mangler en lækker gulvlampe i din stue, en smuk bordlampe til dit skrivebord eller en elegant loftlampe til at hænge over spisebordet, så har Bloomingville noget for dig.  

Bloomingville lamper i lækkert design

En af Bloomingvilles mange lækre lamper er deres Gulvlampe (Sort Metal/D28), som er perfekt til at have stående i stuen, så du kan få noget lys til at måske læse en bog i sofaen på en mørk aften. Den har et elegant design i sort metal og har mulighed for at blive justeret, så den passer til dine behov. Leder du i stedet efter en bordlampe tilbyder Bloomingville deres Bordlampe (Brun Glas/D30), der har et lidt mere traditionelt design med dens lampeskærm, men har en moderne twist i form af den base, der er lavet i brunt glas. Den er perfekt til at have stående på en kommode, hvor den både pynter og sørger for lys. Deres BLOOMINGVILLE VÆGLAMPE (SORT), kan hænge ved siden af din seng, så du kan have lys til at for eksempel læse i sengen om aftenen, hvor der er mørkt alle andre steder. Den har et simpelt, men elegant design og fås i flere variationer. BLOOMINGVILLE LOFTLAMPE (BAMBUS), har et lækkert naturligt design af lyst bambus, der både ser godt ud, men også er perfekt til at hængende over et spisebord, hvor den vil både pynte og lyse. 

Her på siden finder du lamper fra de allerbedste mærker, hvilket skyder kvaliteten helt i top. Det giver dog også en utrolig varation i designs, materialer, former og farver, så du kan finde lige præcis den lampe, der passer til dig og dit hjem.

Klassiske og smukke lamper til hjemmet fra Bloomingville

Når man leder efter lamper, er det ideelt at lampen er smuk, og for mange må lampen også godt være rigtig karakteristisk og passe ind i hjemmets generelle stil. Derfor har vi håndplukket de lamper vi mente, var super smukke, klassiske og samtidig rigtig gode lamper. Dette udvalg inkluderer bl.a. denne bordlampe hvid. Denne lampe er enkel, men samtidig tidløs. Den er lige så moderigtig i dag, som den ville have været for 30 år siden, og den vil uden tvivl være lige så smart om 30 år. Denne lampe vil være perfekt både i stuen, i køkkenet og på diverse soveværelser.
Når det kommer til smukke og klassiske lamper er Bloomingvilles varer også ideelle at kigge på. Se f.eks. den flotte Bordlampe (gummitræ), der også formår at fange datidens lampemodel og blande den med nutidens moderigtige. Lampen er meget elegant og glansfuld, og udstråler en stil, der hører hjemme i det fornemme og formelle.

Udover en fantastisk kvalitet og design, så husk også at der er prisgaranti på vores lamper fra Bloomingville. Der er atså ingen grund til at sidde i mørke eller have en rædsom lampe mere, vi har løsningen!