OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Bloomingville glas

Mangler du også nogle brugbare og luksuøse glas som skal bruges til familiemiddagen, fødselsdagen eller bare til veninden der er på besøg? Så er du havnet det rigtige sted. Vi har samlet de nyeste kollektioner fra Bloomingville. Gang på gang viser Bloomingville som at mærkevarerproducenten er kommet for at hitte. Bloomingville er kendt for at lave unikke og funktionelle løsninger til køkkenet, og du finder derfor også et stort udvalg af smukke og innovative glas i vores sortiment. Glassene fås i mange udformninger og former og nogle fås endda også med fine og enkle motiver eller citater. Bloomingville er et brand som aldrig svigter når vi snakker som enorme udvalg og en høj kvalitet. Hvis du er ligeså meget fan af det altid enestående Bloomingville, så kan du med sikkerhed handle hos os. Du kan finde Bloomingvilles glas i et hav af former, look og farver. Kombiner dem gerne med den moderne køkkenindretning du har hjemme i din bolig. Vi tilbyder derudover prisgaranti på alle Bloomingvilles produkter, og derfor er du sikker på at finde det billigst her hos DuBuy.dk.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 56

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 56

Unikke og funktionelle glas fra Bloomingville

Bloomingvilles mange elegante glas fås i et væld af farver, så hvad end du er til et klassisk vinglas, eller et der har en smuk guld detalje på foden eller om du ønsker det helt enkelt, har Bloomingville noget at tilbyde for enhver smag. Siden grundlæggelsen af Bloomingville i år 2000 er mærket blevet en trend at have i det moderne hjem. Glassene er bestemt ikke en undtagelse. Bloomingville har bredt sig til at være et verdenskendt mærke, som alle ønsker at få fat på. Med de ovenstående glas er du godt på vej. Hvis du ikke kan få nok af Bloomingville som mange andre forbrugere, så har vi samlet en hel kategori som hedder Bloomingville. Her kan du finde alt til den moderne bolig. Det er derfor bare om at være tålmodig og kigge efter tilbud, når du shopper her på DuBuy.dk

Find din yndlingsmodel blandt Bloomingville champagneglassene

Hvis det er nye champagneglas du er ude efter, er det heller ikke noget problem, Bloomingville ikke kan klare. Bloomingville forhandler nemlig til den moderne bolig. Både til dig som vil holde det hele simpelt men også til dig den lidt fancy. Glassene er en ideel måde skabe en flot borddækning og når champagnen skænkes fra Bloomingvilles glas, vil det med garanti skabe en luksuriøs stemning. Gå på jagt i vores store udvalg og find dit yndlingsglas blandt tilbuddene herover.

Bloomingville er en mærkevarerproducent som kan pifte drikkeglasset op!

Bloomingville er mere end bare smukke og dekorative vinglas. Deres udvalg af glas byder både på elegante vandglas og glas for de mindste, med sjove og finurlige print. Vi har herpå DuBuy.dk en masse kreative og mønstrede glas, som kan findes ved et scrol op. Hvis det derimod er glas til dig selv, du er ude efter, vil dette Bloomingville Drikkeglas (Guld Kant) være et godt bud. Glassene er en oplagt mulighed for at dekorere køkkenet på en nem og billig måde. Derudover vil glassene være en smuk tilføjelse til bordet, når der dækkes op til aftensmad eller større middage med gæster.

Bloomingvilles glas kan også gives i gave

Noget der altid kan tilføres til et moderne hjem, er et super lækker glas. Og en mærkevarer der aldrig svigter i dens udvalg af det kendte brand Bloomingville. Hvis du elsker Bloomingvilles udvalg af glas, så er du mere end velkommen til at matche glassene med kopper og krus fra Bloomingville. Bloomingville kopper og krus er pæne til enhver indretning og til enhver køkkenhylde. Hvis du vil have et brede udvalg, kan du tjekke vores enorme tilbud af glas ud. Hvis det ikke lige er de aller fineste glas du mangler, så kan du prøve at tjekke vores hjørne med kopper og krus ud. Med disse glas og kopper kan du med sikkerhed være sikker på at fremtvinge et smil på læben af modtageren. Det er nemlig altid noget man kan få til at passe ind i køkkenindretningen.

Bloomingvilles vej til produceringen af glas

Bloomingville er et forholdsvis nyt designerbrand som kom til i 2000. Det fænomenale mærke blev grundlagt af Betina Stampe, som allierede sig med ægtefællen og direktøren Simon Stampe. I 2014 blev de en del af den amerikanske virksomhed Regent Holding og har derfor bredt sig internationalt. Det er et af de stærkeste mærkevarerproducenter indenfor produktionen af boliginteriør. Bloomingville er kendt for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten i produkterne. Det bedste ved Bloomingvilles produkter er at de kan indrettes sammen med ethvert moderne køkken. Desuden bliver Bloomingville nemt til et samleobjekt, da det er svært at modstå de skønne Bloomingville produkter. Siden hen gennem brandets populariteten er glas kommet på mode. De fine og moderne glas kan sammensættes på kryds af tværs af former, look og model på spisebordet. Som en reminder har vi prisgaranti på alle vores Bloomingville produkter herunder glassene, så shop du bare løs og vær sikker på at du får det aller billigste til den bedste kvalitet her hos DuBuy.dk!

Tag et kig på det store udvalg af glas herover.