UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Bloomingville køkken bakker

Bakker er ofte en uundværlig ting i køkkenet. Hvad end funktionen er at opbevare frugt, pynte eller fragte service fra a til b, vil de mange smukke og funktionelle bakker fra Bloomingville, være et oplagt valg. Bloomingvilles brede udvalg af bakker byder på alle slags elementer lige fra diverse træksorter, keramik. stentøj og endda ruskind. Nogle af bakkerne er ideelle til opbevaring af småting i køkkenet, hvor andre er mere oplagte til servering. Dog er det kun dig, der sætter grænserne. Så kom i gang, og lad kun din egen fantasi stoppe dig.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 66

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 66

Stilsikre bakker fra Bloomingville

En klassisk serveringsbakke er denne Tray, Natur, Paulownia. Bakken, der måler 66x55cm, er fremstillet i den lyse og enkle træsort Paulownia, hvorfor den passer til de fleste hjem. En anden af Bloomingvilles mange smukke serveringsbakker er denne BLOOMINGVILLE BAKKE (45X30 GRÅ PAULOWNIATRÆ), som også er en fin og enkel serveringsbakke af træ. Bakkens bund er malet med en dyb grå farve, hvorved de mange elementer af nordisk moderne indretning bliver forenet.

Hvis du skal have gæster over til tapas eller andre lette retter, vil du finde et væld af passende pakker, blandt Bloomingvilles mange elegante supplementer til den klassiske bakke. Blandt andet er der denne Bloomingville Bakke (Akacie L30cm). Bakken er fremstillet i det eksklusive akacietræ, som er en af tidens helt store trends. Akacietræsbakkerne fås i et væld af størrelser og giver et unikt udtryk på bordet, da træsortens farver varierer fra hver bakke.
Bloomingvilles Tray, White, Terrazzo er også et godt bud på en smuk serveringsbakke, der vil gøre sig godt til servering af tapas, snacks og lignende.

Et andet tiltag fra Bloomingville er deres enkle Bloomingville Caroline Sushi Set (Grå). Sættet består af en bakke med to kvadratiske skåle samt et sæt spisepinde. Sættet egner sig, som navnet antyder, særligt godt til sushi, men du kan med fordel tage enkle dele og inkludere i andre sammenhænge.

Bloomingville har en lang række af elegante bakker med guldfinish. Blandt andet finder du denne Bloomingville Bakke (Grøn). Bakkens inderside har en smuk petroleumsgrøn farve og ydersiden har en eksklusiv guldfinish. Bakken kan med fordel benyttes som frugtfad, eller som pynt.