OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Bloomingville opbevaring

Når det kommer til opbevaringsmuligheder i hjemmet, er Bloomingville et godt og solidt sted at starte. Bloomingvilles brede og store sortiment indeholder alt lige fra klassiske hylder med innovative elementer til originale og designstærke kurve. Bloomingville tilbyder blandt andet et stort udvalg af kurve, der er håndflettet af naturligt søgræs. Dertil kommer udvalget af deres klassiske træhylder, med forskellige geometriske former. Mangler du specifik opbevaringsmuligheder til børneværelset vil Bloomingvilles børnekollektion Bloomingville Mini - Opbevaring, være et godt sted gå på udkig.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 34

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 34

Smuk og innovativ opbevaring fra Bloomingville

Hos Bloomingville finder du et stort udvalg af opbevaringsløsninger til både store og små ting. Desuden er der opbevaringsløsninger til alle hjemmets rum, så du kan få opbevaret alt, hvad du behøver. Bloomingville er også kendt for at være med på de nyeste trends og deres opbevaringsmuligheder er ingen undtagelse. Bloomingville har et stort udvalg af rummelige kurve, der er ideelle til opbevaring af plaider, puder og lignende. Kurvene vil også være et oplagt valg til opbevaring af andre større genstande. Kurvene i mindre størrelser vil også kunne bruges til opbevaring af diverse blade og magasiner og alt efter størrelsen også som opbevaring til diverse krydderurter i køkkenet. Opbevaringen i køkkenet bliver ellers ofte enten utroligt funktionelt og knapt så charmerende eller det præcist modsatte. Men det problem kan du komme til livs med de mange muligheder for opbevaringsløsningerne fra Bloomingville. Blandt andet er der det store udvalg af krukker med låg i et væld af designs. Hvis du ønsker at se et større udvalg ad disse findes der også en hel del køkkenopbevaring fra andre mærker. Køkkenopbevaringen spænder bredt i både størrelse og på den måde også anvendelse, så alle ens køkkenting kan få en plads og ens køkken igen føles rydeligt og nemt at bruge.

Opbevaring til alles smag

Her på dubuy.dk finder du udover de smarte opbevaringsløsninger fra Bloomingville også lækre opbevaringsløsninger fra et væld af andre mærker. I soveværelset er det rart med ro for øjet, når der skal slappes af. Her kan alting med fordel puttes i kasser, så alle overflader udstråler ro. Også i soveværelsets skabe er det rart ved funktionelle opbevaringssystemer, så man altid kan finde det tøj man leder efter. Her kan kasser hjælpe en med at opdele forskellige typer af tøj af fra hinanden. Børneværelset er specielt et sted, hvor der altid kan være brug for ekstra opbevaring, da børn ofte har mange ting på lidt plads, så legetøjet af og til spreder sig til hjemmets andre rum. For at undgå dette er det en god ide at planlægge og investere i, hvordan pladsen på børneværelset nemmest udnyttes til alt barnets legetøj, så det både bliver godt både for barnet og forældrene. Barnet skal, selvom legetøjet opbevares, selv kunne få fat på det og samtidig kan forældrene glæde sig over at legetøjet ikke længere fylder i stuen. Det større legetøj kan med fordel opbevares i nogle store kurve og mindre ting og småting i kasser. Også til badeværelset og gæstetoilettet findes flere smarte løsninger. Opbevaringen er bl.a. egent til at bruge i bruseren til produkter, der bruges i badet. Der findes både løsninger, der skal skrues på væggen og andre, der kan hænge på brusehovedet. Derudover findes, der også små kasser og æsker, der evt. kan bruges til opbevaring af småting, smykker og makeup. Ved at putte småting i æsker og kasser får man et mere rydeligt og roligt badeværelse, der samtidig fungerer optimalt i hverdagen.

Er du på udkig efter opbevaringsløsninger til hjemmet, så tag et kig ovenover. Her er opbevaringsløsninger til alle hjemmets rum til gode priser i god kvalitet.