OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Bloomingville home accessories

Bloomingville har en masse produkter i Home Accessories kategorien. Du kan finde mange eksempler på nye designs og nytænkning. Bloomingvilles kæmpe udvalg af stilede og lækre home accessories indeholder alt hvad du kunne forestille dig at have brug for i dit hjem. Med Bloomingvilles unikke og flotte designs inspireret af nordisk design, kan du garanteret finde en accessoires, som du falder for. Der er produkter til ethvert rum i huset og de findes i en lange række designs, så du kan finde og udvikle din egen stil og lade din kreativitet styre, hvordan dit hjem skal føles og se ud.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 1379

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 1379

Spændene home accessories fra Bloomingville

Kun din egen fantasi sætter grænser, når du dekorerer med de fantastiske home accessories fra det danske Bloomingville. Så hvis du går og leder efter nogle nye bløde puder med et lækkert design eller noget unikt og moderne dekoration, der skaber hygge, er du kommet til det rigtige sted. Bloomingville tilbyder alt, hvad du kunne have brug for til det moderne skandinaviske hjem. Om det så skulle være et lækkert nyt tæppe, en spændende ophængt urtepotte eller noget andet fascinerende og smukt, er op til dig. Her i kategorien finder du Home accessories, der alle sammen er i høj kvalitet, så de kan bruges i mange år.

Bløde accessories til hjemmet

Hos Bloomingville finder du bløde accessories til hjemmet. Bl.a. er udvalget af puder stort, med variationer i farver, materialer, former, størrelser og strukturer, så du altid kan finde en pude, der passer ind i dit hjem. Udvalget af puder har også mulighed for anvendelse i flere af husets møbler, såsom sofaen, sengen eller en god lænestol. Hvis du vil have en ekstra blød pude til af disse steder, er Bloomingvilles LAMMESKINDS PUDE (NATUR), lige noget for dig. Med sit bløde lammeskind, er den perfekt, hvis du har brug for at slappe ekstra meget af med en blød pude. Puden fås også i en anden lækker Sort farve, der er ligeså blød og lækker. Plaider er også noget Bloomingville har et stort udvalg af. Plaiderne kommer, ligesom puderne, i mange forskellige varianter i forskellige farver, teksturer osv. De kan bruges i forskellige rum og nogle af plaiderne kan til og med også bruges som sengetæppe, hvis man har lyst til det. Hvis plaiderne ikke falder i din smag som sengetæpper kan du tjekke kategorien sengetæpper ud. Sengetæpperne er i neutrale farver og mønstre, så de på den måde kan passe ind i alle soveværelser, og dermed give en rolig base på sengen.

Flotte nips fra Bloomingville

I kategorien home accessories finder du udover de bløde accessories også nips som vaser, lysestager og dekorationer. Ethvert hjem har brug disse ting til at skabe hygge og varme. De forskellige muligheder Bloomingville giver mulighed med deres store udvalg gør, at du kan indrette et personligt og unikt hjem, der ikke ligner alle andres. F.eks. hvis du mangler noget til at holde dine lys, er Stoneware Candle Stick en lækker mulighed. Lavet i et hårdt materiale med en varm orange farve, kan den sprede den hyggelige stemning i stuen. Der fås også matchende Urtepotter og Krukker. Disse tre ting matcher, ligesom nogle af de andre serier her i kategorien gør, hvilket skaber en sammenhæng i indretningen, men du kan også indrette med flere forskellige serier for en mere personlig indretning.

Bloomingville skind til hjemmet

En luksuriøs og lækker tilføjelse til indretningen er skind. Hos Bloomingville finder du et stort udvalg af skind i forskellige størrelser og puder i skind, der allsesammen er i høj kvalitet. Skind kan holde i mange år og er bløde, så de er rare at sidde op af. Desuden er nogle af skindene farvet i diverse farver som rosa, lilla og rød, der giver mange muligheder for en farverig indretning, der nogle gange kan være brug for. Hvis du ikke er til det farverige, findes skindene selvfølgelig også i de klassiske naturlige farver som brun, hvid og grå.

Tag et kig på det store udvalg af Home accessories i høj kvalitet fra Bloomingville til det moderne hjem. Udvalget er stort og alle produkterne er til skarpe priser.