GIGANT Udsalg på 3000+ produkter  - KLIK HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Bestil inden så sender vi idag

Product was successfully added to your shopping cart.

Bloomingville


Danske Bloomingville er i fremgang grundet direktør Simon Stampe og kreativ direktør og grundlægger Betina Stampe, som i samarbejde har formået at sælge Bloomingvilles mange forskellige produkter verden over. Siden grundlæggelsen i 2000 er det kun gået fremad for det nordisk inspireret danske designmærke. De har nu et bredt sortiment, der spænder helt fra flotte puder til behagelige lænestole. De er i 2014 blevet en del den amerikanske virksomhed Regent Holding og har derfor også bredt sig til USA. Firmaet er nu så stort, at de beskæftiger mere end 70 personer og har 65 sælgere og distributører over hele verden. Men trods den store fremgang, væksten og de mange solgte varer, går Bloomingville aldrig på kompromis med kvaliteten i de ting, de producerer.

Bloomingville
Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 2605

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 2605

Kvalitet, enkelhed, moderne møbler, god stemning, alt det og meget mere finder du blandt Bloomingville´s brede udvalg af kvalitetsvarer i skandinavisk design. Her findes flotte kollektioner i mange forskellige stilarter både til inde og ude. Der findes så at sige, noget til enhver smag.

Træd ind i Blommingvilles fantastiske verden af boliginteriør

Bloomingville sælger nemlig alt inden for boliginteriør til dit drømmehus. Der er ingen undskyldning for ikke at bo, som du ønsker, opbevare genialt, sidde behageligt, eller se dit hus i konstant forandring, for man betaler aldrig for meget for Bloomingville. Derudover vil du opleve en bedre atmosfære og en eventyrlig stemning. Bloomingsville skaber boliginteriør, der med en smuk blanding af reproduktion af fransk vintage og nordisk stil kan fortrylle enhver. Årligt skaber Blommingville nemlig to nye hovedkollektioner, fem ekspreskollektioner og en julekollektion, som alle kan anvendes til at skabe lige præcis det hjem og den stemning, du ønsker. De mange forskellige kollektioner gør, at du altid kan sætte dit eget personlige præg på din indretning og gøre dit hjem meget mere interessant.

Møbler er en af de vigtigste sortimentsgrupper fra Bloomingville, og den er stadig voksende. Den rummer alt fra stole, sofaer, loungestole til bænke, og de passer ind i et hvert rum med deres enkle og fine design.

Andre produkter Bloomingville tilbyder er taburetter og sofaborde, der til sammen med boliginteriør er med til at gøre Bloomingville til det store unikke designmærke, det er i dag.

De elegante stole fås i et utal af forskellige farver og materialer, så de kan se ud præcis, som du vil have dem. Drømmer du om blå velour med imponerende ben af guldmetal, eller er du mere til klassisk grå uld med træben i olieret eg, findes begge hos Bloomingville.

De smukke sofaer fra Bloomingville er også et stilsikkert valg hvis du, som kreativ direktør og grundlægger Betina Stampe, er fascineret af de klassiske skandinaviske udtryk, der præger langt størstedelen af deres produkter. Bloomingville er et altid stilsikkert valg.

Det ikke kun de voksne, som kan få glæde af Bloomingvilles utrolige produkter. Bloomingville tilbyder nemlig også hyggelige børnestole, herlige børneborde, og børnebænke til udendørs brug fra børnekollektionen Bloomingville mini.

Hos DUBUY.DK forhandler vi alt det bedste fra Bloomingville til en overkommelig pris.