'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Bloomingville

Danske Bloomingville er et af Danmarks stærkeste brand indenfor boliginteriør. Her finder du alt til boligen, uanset om det gælder stuen, køkkenet eller børnenes værelse. Bloomingville blev grundlagt af Betina Stampe, som senere allierede sig med sin mand og direktør Simon Stampe, som i samarbejde har formået at sælge Bloomingvilles mange forskellige produkter verden over. Siden grundlæggelsen i 2000 er det kun gået fremad for det nordisk inspireret danske designmærke. De har nu et bredt sortiment, der spænder helt fra flotte puder til behagelige lænestole. De er i 2014 blevet en del den amerikanske virksomhed Regent Holding og har derfor også bredt sig til USA. Firmaet er nu vokset så meget, at de i dag beskæftiger mere end 70 personer og har 65 sælgere og distributører over hele verden. Trods den enorme vækst de har oplevet, går Bloomingville aldrig på kompromis med kvaliteten i de ting, de producerer. Bloomingville er bestemt et mærke som bærer præg af den moderne stil vi går og mangler i vores hverdagen. Med Bloomingvilles brugskunst er det svært ikke at få et pift til den moderne boligindretning. Vi har samlet et meget stort udvalg af produkter fra Bloomingville i forskellige farver, mønstre, former og størrelser med meget mere. Det enestående ved Bloomingvilles produkter er, at de meget hurtigt bliver et samleobjekt, da mærket i den grad formår at give et særligt touch af elegance, kreativitet og skønhed. Du er altid sikret at være med på den nyeste trend ved et køb af de unikke og enestående produkter fra designerbrandet Bloomingville. Gå bare på kig efter vores Bloomingville varer som vi har linet op til dig som kunde her hos dubuy.dk!

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 288

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 288

Træd ind i Bloomingvilles fantastiske verden af boliginteriør

Kvalitet, enkelhed, moderne møbler, god stemning, alt det og meget mere finder du blandt fra Bloomingvilles brede udvalg af kvalitetsvarer i skandinavisk design. Her findes flotte kollektioner i mange forskellige stilarter både til inden- og udendørs. Der findes så at sige, noget til enhver smag. Bloomingvilles fantastisk fede tilbud har overrasket siden 2000, og brandet er blevet et kendt mærke den dag i dag, nemlig på grund af deres enestående udvalg og superfine designs. Bloomingville er en mærkevarerproducent som gang på gang overrasker med deres specielle kollektioner, som alle vil have fingrene i. Det er netop derfor vi har samlet de bedste af de bedste til dig. Ved bare et scrol på musen opad, så er du godt i gang med at udforske vores enorm store udvalg af Bloomingville produkter. Der er altid noget under kategorien Home Accessories.

Bloomingville og deres årlige kollektioner som er værd at tjekke ud!

Bloomingville sælger nemlig alt inden for boliginteriør til dit drømmehus. Der er ingen undskyldning for ikke at bo, som du ønsker, opbevare genialt, sidde behageligt, eller se dit hus i konstant forandring, for man betaler aldrig for meget for Bloomingville. Derudover vil du opleve en bedre atmosfære og en eventyrlig stemning, der nemt opnås med produkter, som falder i din smag. Bloomingville skaber boliginteriør, der med en smuk blanding af reproduktion af fransk vintage og nordisk stil kan fortrylle enhver indretningsarkitekt. Årligt skaber Bloomingville nemlig to nye hovedkollektioner, fem ekspreskollektioner og en julekollektion, som alle kan anvendes til at skabe lige præcis det hjem og den stemning, du ønsker. De mange forskellige kollektioner gør, at du altid kan sætte dit eget personlige præg på din indretning og gøre dit hjem meget mere interessant, og at der altid er nyheder til du kan vælge i mellem.

Bloomingvilles fantastiske udvalg af lækre møbler

Møbler er en af de vigtigste sortimentsgrupper fra Bloomingville, og den er stadig voksende. Den rummer alt fra stole, sofaer til bænke, og de passer ind i et hvert rum med deres enkle og fine design. Møblerne kan med fordel matches med hinanden, enten i det samme rum eller flere rum, for at binde indretningen sammen. For eksempel passer de elegante stole ind i den moderne bolig, og den fås i et utal af forskellige farver og materialer, så de kan se ud præcis, som du vil have dem. Drømmer du om blå velour med imponerende ben af guldmetal, eller er du mere til klassisk grå uld med træben i olieret eg, findes begge og flere hos Bloomingville. Derudover er de smukke sofaer fra Bloomingville også et stilsikkert valg hvis du, som kreativ direktør og grundlægger Betina Stampe, er fascineret af de klassiske skandinaviske udtryk, der præger langt størstedelen af deres produkter. Bloomingville er et altid stilsikkert valg, hvor du kan finde alt, hvad ud har brug for til boligen.

Disse Bloomingville produkter fortjener et kig!

Andre produkter som du bør tjekke ud er Bloomingville køkkenet eller Bloomingville badeværelset. Du kan altid finde det sidste touch herfra dette mærke. Man går aldrig gal i byen med disse Bloomingville produkter, da de altid er en fornøjelse og en luksuøs varer at have stående i hjemmet. Her kan du altid finde brugbare elementer og stilfulde designs som passer perfekt ind i drømmeboligen. Hos dubuy.dk forhandler vi alt det bedste fra Bloomingville til en lav pris. Som en lille reminder er der prisgaranti på alle vores vare så du kan være sikker på at du får det til bedste kvalitet og pris her hos dubuy.dk.

Bloomingville mini - De hyggeligste designerting til børn

Det ikke kun de voksne, som kan få glæde af de utrolige exceptionelle Bloomingville produkter. Bloomingville tilbyder nemlig også hyggelige børnestole, herlige børneborde, og børnebænke til udendørs brug fra børnekollektionen Bloomingville mini. Denne kollektion er perfekt til de forældre som ikke vil gå ned på kvaliteten, mens de samtidigt har noget som børnene elsker at lege med, som ser pænt ud og er i kvalitets materialer. Du kan også tjekke vores super fine og fænomenale udvalg af Bloomingvilles børneafdelingen ud. Den er med garanti et sted for en rigtig designelsker. Med Bloomingvilles produkter kan du altså skabe en hyggelig og tryg atmosfære i dit hjem, uden at det kræver en masse tid eller penge. Og det er blandt en af mange grunde til hvorfor du skal vælge lige netop dette designermærke.

Stort udvalg af interiør fra Bloomingville

Bloomingville forhandler altså alt boliginteriør til din moderne bolig. Du kan tage et kig på deres produkter her på siden og blive inspireret eller finde dine yndlingsprodukter. Som du sikkert allerede har bemærket, går Bloomingville hverken ned på kvaliteten af deres produkter eller på deres designs. På trods af Bloomingvilles store vækst, går de altså ikke ned på kvaliteten af deres produkter og de har hele tiden et mål, og det er at udvikle sig og skabe nye og bedre produkter til stadig en fornuftig pris. Hvert år introducerer Bloomingville nye produkter og designs for at give kunderne yderligere inspiration til, hvordan boligen kan indrettes. Selvom de lancerer flere hundrede designs, går de altså hverken på kompromis med kvaliteten eller prisen.