UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr29
    kr899
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Blomus

Når det kommer til smukt designede metalartikler til hjemmet, så står Blomus i særdeleshed frem som et af de mest spænende mærker på markedet lige. Lige fra Blomus’ mindre indretningsartikler såsom knager og bordskånere, til deres fantastiske pejse, er der nok at kigge på i deres katalog. Vi er i den heldige situation, at vi herunder kan præsentere et stort udvalg af flotte artikler til hjemmet fra Blomus.

Blomus
 
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Exceptionel kvalitet på alle Blomus produkter

Kvalitetsmæssigt er der få andre mærker, som kommer op på siden af Blomus. Det både når det gælder valg af materialer til fremstilling, såvel som selve fremstillingsmetoderne. Samtidigt er der ikke sparet på flotte detaljer og smukt design, når Blomus designer deres mange effekter til hjem og have. Blomus’ katalog spænder særdeles bredt, og man kan således finde stort set enhver effekt til hjemmet herunder, både sæbeholdere og dispensere og te kander samt utrolig meget andet. Hvis man holder af rene linjer, og et gennemgående moderne tema i sit hjem, så er Blomus den helt perfekte indretningspartner.

Blomus – den lange og samtidig korte historie

Blomus har rødder helt tilbage til 1921, her blev det første firma startet med den idé som Blomus i dag bygger videre på. Dengang hed det SKS Sundern og det blev grundlagt af Karl Scheffer-Klute. Efter at have ændret navn nogle gange endte det i 2009 på Blomus GmbH. I de tidlige 2000’er reviderede Blomus ders katalog så nu passer det bedre til det der er populært og moderne. I dag fokuserer Blomus på smag og minimalisme i alt hvad der er i hjemmet og i haven.