KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr200
    kr799
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

AYTM

Selvom AYTM stadig er et forholdsvist nyt mærke, har det allerede taget møbelindustrien med storm. Med produkter der opfylder alle de nordiske værdier, tilbyder de interiør til hele hjemmet i bedste kvalitet. De har stor fokus på simplicitet, men med et tydeligt øje for detaljen, og det er et koncept der går igen i hele deres sortiment. De er meget opmærksomme på at give deres kunder tilfredsstillende varer, der opfylder alle deres behov. AYTM’s sortiment byder på varer i enkle og lækre materialer, der ender ud i et look som kan bruges i enhver boligindretning. De er kendte og elskede for deres stilrene og tidløse designs, hvilket bidrager til et bredt udvalg af gennemtænkte og simple produkter, men med et tvist af noget nyt og originalt.

 
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

5 vare(r)

AYTM og Gran Living

Det hele startede i 2004, da ægteparret Kathrine og Per Gran Hartvigsen grundlagde Gran Living ApS. De gjorde sig hurtigt bemærket verden over, med deres nye tag på klassisk, nordisk design, og eksklusive produkter til gode priser. Dette skyldes blandt andet, at de lægger utrolig meget vægt på at gøre hvert enkelt design helt perfekt. De går meget op i, at sikre deres kunder elegante designs og lækre materialer, og på meget kort tid har de opnået stor succes i den danske, såvel som internationale møbelindustri.

Hele AYTM’s vision går ud på at skabe originale produkter, der viser en helt ny side af nordisk design. De tror på det smukke i et enkelt og minimalistisk udtryk, hvilket også er hvorfor deres produkter er holdt så simple som muligt, uden nogle unødvendige detaljer. Deres møbler er raffinerede og mesterværker i sig selv, fremstillet i kun de bedst mulige materialer. Selv deres bordservice er smukt og overdådigt, men uden at det bliver alt for meget. For det er dét, de hos AYTM er så gode til; at skabe boliginteriør der er en konge værdigt, men til priser hvor alle kan følge med.

Smukke og simple designs fra AYTM

Hvis der er noget AYTM er gode til, så er det at fremtrylle designs, der er elegante og simple. Deres valg af materiale- og farvesammensætning resulterer i produkter der ser næsten luksuriøse ud. Produkterne følger altid med tidens trends, men har samtidig noget nyt at byde ind med.

Der er tænkt over hver et eneste produkt, hvad end det er stole, lysestager eller viskestykker. Deres serier og kollektioner byder på stilrene og sofistikerede designs, der både er praktiske og flotte at se på. Fx er deres STILLA-serie rigtig populær, hvilket består af bl.a. tæpper, borde og ure.

Igennem design-processen er der flere personer med inde over. AYTM’s designere har forskellige baggrunde indenfor møbelindustrien, og de byder hver især ind med deres holdninger, gode idéer og dygtige håndværk. Alle er lige motiverede og passionerede omkring det de laver, hvilket spiller en stor rolle i varernes afsluttende resultat.

Der er ingen tvivl om, at AYTM har stor succes, og med deres fortsatte målrettethed og vision om at lave det bedste af det bedste, er der næsten garanti for, at vi vil komme til at se meget mere til dem i fremtiden.