UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr759
    kr5099
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Arne Jacobsen Clocks

Der er 24 timer i døgnet og for at vide om det er morgen, middag eller aften har vi brug for et ur. Mange mennesker har et ur til at hænge i deres stue, køkken osv. De er essentielle i vores tilværelse - uden dem ville vi aldrig vide hvad klokken var. Vores hverdag afhænger af at vi ved hvad klokken er hele tiden. Vi skal være på arbejde og i skole på et bestemt tidspunkt, børnene skal være til sport på et bestemt tidspunkt, og sådan er det med størstedelen af alle begivenheder i vores liv. Ure fås både med tal og blot med visere, uanset hvad du er til, har Arne Jacobsen Clocks noget for dig. Deres ure hjælper dig med at holde styr på klokken, samtidig med at urene pynter flot i hjemmet. Arne Jacobsen Clocks ure fås i flere forskellige designs og priserne varierer meget - du kan altså få et ur, som passer perfekt til dig og dit hjem. 

 
Kategorier
Sorter stigende

   

1 til 24 af 30

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 30

Urets historie

Historien om uret går langt tilbage i tiden. For mange tusind år siden, havde man ikke mekaniske ure, så man blev nødt til at bruge andre metoder til at finde ud af hvor på døgnet man var. Dengang brugte man Soluret og Vanduret til dette formål. Begge disse ure stammer fra oldtiden, og man kan altså konstatere at mennesket har haft brug for at vide hvor på døgnet man var i ekstremt lang tid. Det vides ikke med sikkerhed hvem der opfandt det traditionelle mekaniske ur, men det kan spores tilbage til 1200-tallet. Teknikkerne er gennem århundrederne blevet forbedret, så uret er blevet mere præcist og nemmere at anvende.

Historien om Arne Jacobsen Clocks

Arne Jacobsen var et sandt geni, når det kommer til design og han gjorde Danmark verdenskendt for det. I hele verden påskønner man hans smukke bygninger og designs. De ure Arne Jacobsen Clocks i dag producere er lavet efter hans originale tegninger, og vi sætter lige så meget pris på dem i dag, som da de blev produceret første gang.

I midten af 30’eren blev Arne Jacobsen bedt om at designe et hus til HJ Hansen (direktør for Lauritz Knudsen). Han syntes godt om Arnes idéer og designs - så godt at han bad ham om at designe et ur. Arne Jacobsen takkede aldrig nej til en udfordring, og han gik straks i gang med at designe et vækkeur. Produktionen af det originale LK ur var for dyrt, så han udviklede stationsklokket, som den dag i dag er et af hans mest solgte og producerede produkter.

Mange kender det æstetiske ur, som pryder forsiden af Aarhus rådhus’ tårn. Arne Jacobsen designede Aarhus rådhus i samarbejde med Erik Møller, og efter mange protester fra indbyggerne i Aarhus, designede Arne og Erik tårnet, hvorefter Arne designede uret ’Roman’, som skulle hænge på tårnet. ’Roman’ sælges som en af Arne Jacobsen Clocks ure og er meget populært.

Et af Arne Jacobsen Clocks mest populære ure er ’Bankers’. Dette ur designede Arne, da han vandt retten til at udforme og designe den nye nationalbank i 1971. ’Bankers’ uret hænger i indgangen og alle som har kastet det mindste blik på det, ved at det er et utrolig smukt ur med mange fantastiske detaljer - præcis ligesom nationalbanken.

Disse ure og andre skabte sammen Arne Jacobsen Clocks. 

Arne Jacobsen Clocks & Dubuy.dk - et stort udvalg af forskellige ure

Hvis du er blevet træt af uret i stuen, køkkenet eller på soveværelset, kan du finde et stort udvalg af forskellige ure hos Dubuy.dk. Du kan desuden få verdensure, lydløse ure, vækkeure og meget mere.

Som man også kan se ved Arne Jacobsen Clocks, fås ure i mange forskellige udgaver - nogle med tal, andre uden. Dubuy.dk har et bredt udvalg af alle de former for vægure du kan forestille dig. En af de nyeste om mest populære trends omkring ure er meget simpel. Det er blot løse visere, som du hænger på væggen sammen med nogle selvklæbende tal. Hos Dubuy.dk tilbyder vi disse i flotte og enkle designs, som klæder mange hjem.