sOMMERUDSALG - OP TIL 80% rabat  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Applicata

Applicata er navnet på en række forskellige designerartikler til hjemmet, som alle er både fantasifulde og smukke. Selvom Applicata producerer en bred vifte af produkter, så er standarden alligevel meget høj. Man kan således altid trygt vælge Applicata når der skal købes indretningsartikler til hjemmet, uanset om man vælger deres flotte fyrfadsstager, Applicata kortholdere, smarte Nipple-knager eller de fine Applicata sparebøsser. Specielt sidstnævnte står frem som et fint og spændende produkt, som vil passer perfekt ind i ethvert velindrettet hjem. Generelt set holder Applicata en meget høj standard indenfor indretningsartikler, og de har da også vunden både stor ros og anerkendelse for deres fine og fantasifulde design. Se vores store udvalg af Applicata produkter herunder.

Applicata
Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 56

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 56

Hos dubuy har vi mere end 50 forskellige produkter fra Applicata som du kan se herunder. Applicata fokuserer mest på at lave de små detaljer i hjemmet, dem man måske ikke altid ligger så meget mærke til, accessoires, belysning og småmøbler. Det er altså dem man skal købe fra hvis man har indrettet alt det vigtigste i hjemmet men man syntes at der mangler et eller andet.
De fleste af produkterne fra Applicata er træ med farve, det betyder to ting, alle deres ting passer perfekt sammen, og træet kan komme fra skumle kilder. Derfor er Applicata FSC certificerede så du kan købe deres produkter og vide at det er bæredygtigt træ du får og at der er taget hensyn til alt fra produktets spæde opfindelse til den ender i hånden hos dig.