KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr82
    kr715
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Andersen Møbler

Andersen laver fine og meget elegante møbler og accessoires. Alle produkter fra Andersen er lavet af kvalitets materialer og størstedelen af deres møbler er lavet af træ. På den måde er du sikret et stilfuldt, naturligt og miljøvenligt møbel der passer ind i ethvert hjem. På dubuy har vi over 50 produkter fra Andersen som du ser herunder.
 
Kategorier
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Andersen møbler - Historien

Andersen møbler er tidløse mesterværker, de blev grundlagt i 1916 af snedkermester I.C.A. Jensen. Han startede det som et traditionelt møbel snedkeri, men som alt andet udviklede det sig og da det blev købt i 1978 var det kun arkitekttegnede møbler. I dag efter at have skiftet ejere flere gange har kernen af Andersen møbler stadig ikke ændret sig siden det første møbel blev lavet i 1916, det er stadig et danskejet firma der laver møbler er fantastisk kvalitet.

Create me box fra Andersen – organiser alt lynhurtigt

Om det er for at have styr på madvarer, eller om det er til at organisere dine lommer når du kommer hjem, så er create me box fra Andersen et godt bud. Dette er et enestående system af bakker, kasser og låg så du kan sortere alt fra salt, peber og krydderier til nøgler og andet der er kommet i lommerne efter en dag. De fine kasser og deres låg er alle lavet af kvalitets egetræ. Med de mange forskellige størrelser af kasser kan du nemt vælge præcist dem du gerne vil have så de passer ind hos dig. Du kan se en af de mange kasser her, og under ”andre varianter” kan du se hele vores udvalg så du får den perfekte opsætning.

Andersen Shelf 2 hylde

Hvis du mangler noget til at stille din create me box fra Andersen på i entreen eller bare vil have noget til stuen så er denne hylde perfekt. Du kan se den her, og igen fås den i flere varianter. Igen er de alle lavet af det super fine egetræ så den passer perfekt med de fine kasser.

Skab S3 fra Andersen

Dette fine skab, som kan ses her og fås i mange varianter, er perfekt til at opbevare både service og tallerkner samt spil og alt hvad du ellers kan komme i tanke om. Dette skab er lavet af solidt træ og har elementer både fra de gamle danske klassikere og det moderne i 2018.