KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr21
    kr621
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Altum - Personlig pleje serie fra Ib Laursen

Altum er Ib Laursens spa- og wellnessserie, den er angiveligt inspireret af tidevandet da det giver nyt liv til vadehavet to gange hver dag. På samme måde kan Altum give nyt liv til din hud, og give næring til din krop, ligesom tidevandet gør med dyr og planter i vadehavet. Alt i Altum serien er lavet i Danmark og følger derfor både danske og europæiske miljø regler så du kan vide dig sikker mens du bruger deres produkter.

Alle produkterne er skandinaviske og stilrene i deres design, som er et af deres mange kendetegn. Ikke nok med at produkterne er stilrene og skandinavisk, samtidig er de vigtigste ingredienser i serien også naturlige og med nordiske urter. Både ingredienserne og designet står fint i tråd med hinanden og produkterne vil helt sikkert passe ind i ethvert badeværelse, soveværelse og stue. Deres produkter er især gode til en omgang forkælelse til dig eller en rigtig god ven, som du ved trænger til at slappe lidt af og blive forkælet. Når du leder efter nogle miljøvenlige produkter, kan du blive inspireret og fristet af de nedstående produkter.

 
Kategorier
Sorter stigende

   

1 til 24 af 27

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 27

Altum’s udvalg spænder alt fra håndsæber til kurve så du kan altid få noget lækkert til badeværelset eller køkkenet. De meget populære lotioner, cremer og sæber findes i hele 3 dufte, Marsh Herbs, Amber og Lilac Bloom. Selvom at duften kan ændre sig så meget imellem de tre forskellige typer så er fokusset altid på de Nordiske urter som kammilleblomst, havtorn og hyben. Med den helt igennem fantastiske Altum serie fra Ib Laursen bliver du sendt til en verden af fredfyldt afslappelse.

Miljøvenlige produkter fra Ib Laursen

Altum når ud til dem, som foretrækker de miljø- og brugervenlige produkter, men også til dem som foretrækker den gode kvalitet. Alt i Altum serien er uden parabener, farvestoffer og parfumer. Man skulle tro det ikke kunne blive bedre og dog, produkterne er heller ikke testet på dyr. Designet, kvaliteten, ingredienserne og omtanken bag serien kan ikke blive mere i orden. Derfor er Altum et rigtig godt valg til dig, som lægger vægt på det naturlige og miljøvenlige.

Ib Laursen står bag Altum serien, udover dette laver Ib Laursen også mange andre produkter. Mærket har været markedsført siden 1971, så det er et kendt og meget brugt mærke. Mærket tilbyder som sagt produkter til forkælelse, men har også boliginteriør og brugskunst, som der er værd at kigge nærmere på Ib Laursen. Mærkets produkter kan bruges til indretning i både stue, værelse og køkken samt andre rum i boligen, så du skal nok finde det, du leder efter.

Personlig pleje i skandinavisk design

Det er ikke kun Altum serien, som slår igennem med fantastiske produkter til en wellness dag. Meraki som er en anden serie, er også til dig, som har ønske om kvalitetsprodukter for den personlige pleje. Det kan være, du ikke har hørt om serien før, men du har helt sikkert hørt om House Doctor før. Meraki er nemlig en ud af de tre serier fra House Doctor. Meraki er også en miljøvenlig serie, der har fokus på indholdet af naturlige ingredienser i deres produkter. Det vil sige produkterne er uden parfume og emballagen er lavet af genanvendelige materialer. Du kan forkæle dig selv uden dårlig samvittighed overfor miljøet, sikke en fantastisk dansk serie.

Det kan være, du godt kunne tænke dig at lade dig friste af flere produkter til den personlige pleje. Her får du produkterne samlet fra flere forskellige mærker, som grundlæggende har ønske om at give dig nogle uundværlige kvalitetsprodukter til din krop. Du kan blandt andet blive budt på pleje til håret, som altid er en vinder, når håret føles tørt. Der er også håndlotion, fordi hvem ønsker hænder, som er tørre. Alle er produkter, som du ikke kan undvære.