UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr209
    kr749
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Alfi

Alfi termokander er symbolet på den klassiske termokande, du finder den i næsten alle hjem og med god grund. Deres termokander er af god kvalitet og fås både af metal og plastik, deres produktions metoder bliver altid overvåget for at sørge for de er så gode ved miljøet som muligt. Ingen ønsker en termokande, hvor kvaliteten er elendig og slet ikke, at kaffen bliver kold efter nogle minutter. Dette vil ikke komme til at ske, hvis du vælger en Alfi termokande. Produkterne har alt, det du mangler til ethvert kaffebord. Kvaliteten er bare i top idet kanden holder teen eller kaffen varm i meget lang tid. De er desuden nem at håndtere og så er de bare vildt flotte designmæssigt. De vil være rigtig gode som en fødselsdagsgave eller en gave til dig, som elsker nydelse af varm kaffe og te. Herunder vil du kunne finde Alfi’s moderne og klassiske termokander. 

Sorter stigende

   

3 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Klassiske termokander fra Alfi

Alfi er et af de kendte mærker, som har producereret termokander siden 1914 og de har stor succes af det. En termokande skulle gerne kunne holde på varmen af indholdet i kanden og det kan netop Alfi’s termokander, hvilket de har fået meget ros for at kunne. Det tyske mærke har vundet flere priser og er et verdenskendt mærke, som samarbejder med flere designere rundt omkring i verdenen. De har blandt andet samarbejdet med den danske designer Ole Palsby.

Termokander fungerer ved at isolere det inden i fra omverdenen. Det vil sige at indersiden af en termokande er lavet af glas og man pumper et vakuum imellem skallen og indersiden af flasken. På den måde kan varmen næsten ikke komme ud da det indre faktisk næsten ikke rører ved skallen. Du kan se alle vores termokander her.

Fødselsdagsgave til kaffe- og tedrikkere

En skovtur med familien eller en lang arbejdsdag på kontoret. Den ene ting er noget, der er rigtig hyggeligt og som man kan glæde sig til. Den anden ting er noget, man ikke glæder sig så meget til og nogle gange bare skal overstås. Det kan være, at du skal på skovtur sammen med familien og i skal fejre din morfar. Det kan være, at du allerede ved, at han elsker at komme på tur og især elsker en dejlig varm kop te. Det er der termokanden kommer ind i billedet, fordi ture er noget han er vild med og ikke mindst te. Det er en perfekt gave at give, som han helt sikkert vil blive meget glad for.

En anden begivenhed, hvor du sikkert også mangler termokanden, kan være, når du ved, at det bliver en lang og udmattende dag på arbejdet. Eftersom du også skal holde pauser, er det altid rart med en god kop kaffe. Ingen ønsker kaffe, som er halv lunken og derfor vil en termokande altid være et godt og sikkert valg til det. Du kan få din kaffe hældt op i nogle klassiske kopper og krus og så vil du helst sikkert kunne klare dig til langt hen på dagen.

Hvis man er kaffedrikker, har man behov for enten kaffebønner, kapsler, pulverkaffe osv. og til det er det altid dejligt med en kaffedåse. Dåsen vil gøre det mere overskueligt, så du ikke vil opleve poser og kapsler, som ligger og flyder rundt i dine skuffer. Samtidigt er dåsen både nyttig og meget dekorativ at have stående i køkkenet.