KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

A2 living

A2 Living byder på vejrbestandig galvaniseret lanterne
Den stilrene lanterne fra A2 Living er en klassiker og fås i forskellige størrelser så du nemt kan sammensætte den perfekte stemning både inde og ude. Det danske vejr kan til tider vise sig fra den barske side, men det tåler lanternerne uden problemer. De, sammen med fugleredekasse  og fuglefoderbræt, er produceret i et yderst hårdfør materiale, så de holder sig pæne i længere tid end gennemsnittet. A2 Living er med på alle tidens trends. Det opdatere hele tiden deres sortiment med nye or spændene ting og sager. De er med på moden og nutidens kunst. Derfor er A2 Living altid et godt mærke at have i dit hjem. Om det er et stilfuldt hjem, eller den lidt gammeldags stil, passer A2 Living ind over alt.

 
Kategorier
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Det fyldestgørende designelement fra A2 Living

Hos A2 Living er det et klart mål at designe gennemtænkte produkter, der passer til den moderne boligindretning. Produkter fra A2 Living designes med øje for den lille detalje, der gør produktet til noget helt specielt og de går aldrig på kompromis med kvaliteten. Deres galvaniserede helårs lanterner pryder ethvert hjem med deres enkle og funktionelle design. I fugleredekassen  måler hullet Ø 3,2 cm, der passer til de små fugle vi ønsker i vores haver.

Mere end bare lanterner

Hos A2 Living er det mere end bare lanterner. De har sat kreativiteten løs, og har fundet på en måde at lave det smukke lanterne design, om til fuglehuse. Så er det slut med de lidt kedelige træ-fuglehuse. Nu kan du få et stilfuldt hus til dine fugle I haven, samtidig med at det ser rigtig flot ud. Det er både unikt, gennemtænkt, og meget kreativt. Det er helt sikkert ikke noget som du finder i enhver butik. 

Ud over deres stilfulde redekasse, har A2 Living også et meget stilfuldt fodrebræt. Præcis ligesom redekassen, er fodrebrættet også indrettet som en lanterne. Det ser flot og moderne ud, og igen er det meget unikt og gennemtænkt. Det er nok heller ikke det første folk tænker på, når de tænker på fodrebræt. Det gør det bare endnu mere originalt og unikt. Derfor er A2 Living’s produkter det perfekte alternativ hvis du gerne vil være lidt anderledes end alle de andre.

Selvfølgelig har A2 Living andre produkter end bare lanterne fuglehuse og fodrebræt. De har også normale lanterner. De har lidt af hvert. De har små og bredde lanterner, men også høje og tynde. Man kan få dem i den lidt traditionelle “jern farve”, men også i kobber. Deres design er meget enkelt, men stadig stilfuldt og moderne. På den måde passer det ind i alle hjem. Har man et enkelt og moderne hjem, passer deres lanterner perfekt ind. Har man derimod et lidt mere kreativt og unikt hjem, passer de stadig rigtig godt ind, fordi det kan gøre det endnu mere originalt, ved at der er noget moderne og enkelt i hjemmet.