UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr71
    kr274
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

3 Sprouts

3 Sprouts blev grundlagt i 2007 og siden da, har de lavet produkter til børn. Det hele startede med 3 venner, som tidligere havde arbejdet med design for kendte mærker, såsom Kate Spade. Efterfølgende blev de inspireret til at producere varer til voksne og børn.

Nu står de bag mærket 3 Sprouts og har fået stor succes af deres produkter til gavn for både voksne og børn. Noget af det vigtigste som forældre, er også at kunne have produkter, som både gør forældrene og barnets hverdag nemmere. Det kan for eksempel være ud fra kvaliteten, at man vil kunne have varen i mange år og at det er et godt og stærkt materiale. Noget helt andet kan også være, hvordan designet er. Den skal helst også være flot, den må gerne være stilren og sætte prikken over i’et på børneværelset. Designet må også meget gerne give barnet glæde ud fra dens sjove, fantasifulde og inspirerende motiver. Alt det er noget 3 Sprouts kan tilbyde og det er noget, man ikke kan sige nej til. Herunder vil du finde uimodståelige produkter fra 3 Sprouts.

 
Kategorier
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Farverige 3 Sprouts opbevaringsbokse til børn

Det at være forældre til et nyfødt barn, kan indimellem godt være en smule hårdt. Det at man skal hjem fra arbejde, bagefter hente sit barn i vuggestue eller børnehave. Derefter skal man hjem og lave mad og gøre alle de ting, som nu skal gøres i huset. Tiden kan indimellem godt blive presset. Noget af det man sikkert har stødt på før er, når man er faldet over noget legetøj, fordi man ikke lige var opmærksom. Du har sikkert også prøvet, hvor du ikke kunne finde ud af, om hvad der lige var det rene og beskidte tøj i bunken. Noget andet kunne også være, at du ikke kunne finde dit barns yndlings bamse og barnet så begyndte at bryde ud i gråd. Det er bare nogle eksempler på, hvordan ens hverdag pludselig kan være og der er helt sikkert også mange andre eksempler.

Hvis man nu skulle gøre det lettere for både en selv og ens omgivelser, ville det være en hjælp med opbevaringsbokse fra 3 Sprouts. Disse kan være i alle former og farver og bruges til mange forskellige ting. Det er måske ikke noget, du som sådant har tænkt over, men det vil være en hjælp at få tingene opbevaret og vil gøre din hverdag meget nemmere. Du vil ikke længere være i tvivl om, hvor bilerne, bamserne eller det beskidte tøj er længere.

Ting til børneværelset fra 3 Sprouts

Du kan få alting opbevaret i de sødeste og mest fantasifulde kasser, bøtter, beholder osv. Dit barn vil komme til at åbne op for fantasien og have sin helt egen kasse med sit yndlings dyr på. Det kunne ikke blive bedre. Du og dit barn vil også få mere tid sammen, fordi du ikke hele tiden skal gå rundt og lede i hele huset efter den savnede bamse eller legetøj. Det vil både være en gave til dig og dit barn. Dukker og bamser er også noget, vi har et godt og stort udvalg af. Udvalget består blandt andet af dejlige, bløde og kære dukker og bamser. Alle børn har nemlig brug for en lille følgesvend, som de kan tage et ansvar for.

Ikke nok med, at du vil få glæde af at have ting, hvor du kan opbevare dit barns legetøj, dukker, tøj osv., du vil også kunne give opbevaringsbokser til familiemedlemmer eller venner, som har et barn. De vil sikkert også få glæde af det. Hvis du ved, de har travlt i hverdagen og måske godt kunne bruge noget hjælp til organisering af barnets ting, vil det være en perfekt gave til dem.

3 Sprouts’ gaveideer til børn

Hvis det skulle være en gave til barnet, ville det være perfekt med noget legetøj. Der er intet bedre end legetøj, når man er et barn. Det gør en glad og sætter fantasien i gang. For eksempel, når forældrene er i gang med at lave aftensmad, er det tit der, hvor børnene finder legetøjet frem og leger med det. Det kan være fra sjove kuglerammer til sit helt egen køkken. Du vil helt sikkert finde det ønskede, da vi i det har et stort udvalg. Udvalget spænder både fra det lille barn til det lidt større, samtidigt med at der også er noget til både piger som drenge.

Du kunne også tage at vælge noget helt andet, eksempelvis et tumledyr. Det vil være en perfekt gave til et barn, som elsker at lege og tumle. Barnet vil selv kunne bokse med det og gøre lige, hvad man har lyst til. Der findes forskellige slags former, farver og designs, så du skal nok finde den helt rigtige til børneværelset.