Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Viskestykker

Når opvasken skal tages, er det vigtigt med et godt viskestykke. Et viskestykke kan virkelig rede dagen, både når det er til at tage den lækre kage ud af ovnen, men også når hånden skal tørres. Viskestykke er et must til køkkenet, og det er vi mange der kan takke ja til. Derfor skal du selvfølgelig ikke gå herfra uden at finde et fint og ekstraordinært viskestykke som passer ind i din boligindretning. Vi forhandler viskestykke fra mærkedesigns såsom Bloomingville, Juna, OYOY, Zone og Muubs. Det skønne ved disse udvalg nedenfor, er at du kan finde både simple og enestående tilbud af viskestykker, men de fancy og vildere findes da også. Find din favorit blandt viskestykkerne og match den til din køkkenindretning. Viskestykker er noget som anbefales at få skiftes ud engang imellem, og derfor kan du nemt og billigt få den udskiftes på DuBuy.dk. Du kan finde tern, striber og ensfarvede viskestykker med meget mere. Her finder du vores udvalg af praktiske viskestykker. Vi håber du finder et viskestykke der falder i din smag, i hvert fald er kvaliteten helt sikkert i orden herpå DuBuy.dk. Som en ekstra bonus kan du få prisgaranti på alle vores viskestykker og generelt alle produkter på hjemmesiden!

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 58

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 58

Viskestykker i alverdens designs herfra DuBuy.dk!

Viskestykker er noget vi aldrig kan få nok af, i hvert fald ikke når du er en ægte køkkenchef. Derfor skal du selvfølgelig have nogle viskestykker, som kan pryde dit køkken. Kender du det med at have et klamt og slidt viskestykke hængende i køkkenet? For det er vi en masse som kan takke ja til. Derfor har vi spækket de nyeste kollektioner og fineste viskestykker herover. Vi har en masse tilbud til en designerelsker, køkkenindretningslover og også til en masterchefkok. På DuBuy.dk kan vi tilbyde ternede, stribede og andre mønstrede viskestykker. Derudover kan du også finde nogle til det mere simple hjem med enkelte farverkombinationer. Det vil give en hel særlig oplysning og udstråling at have disse viskestykker hændende i køkkenindretningen. Du kan finde en masse varianter af viskestykke i både forskellige farver, mønstre og størrelser. Derudover har vi en masse dygtige mærkevarerproducenter som forhandler med netop viskestykker til dig!

Det perfekte viskestykke i det ekstraordinære mærke

Hvis du går meget op i at have viskestykker fra et bestemt mærke, som en rigtig designer elsker, så skal du uden tvivl tjekke Zone viskestykker ud. Her kan du finde de mest fantastiske og exceptionelle viskestykker, som er værd at få fingrene i. Viskestykkerne vil med garanti skabe kontraster til dit køkken, og det er en god egenskab at have, når det moderne hjem altid kan fornyes med køkkenelementer og skal være dekorativt til madlavningen. Hvis dit yndlingsbrand derimod er Bloomingville, så er du ekstrem heldig. Vi har nemlig samlet et godt udvalg af Bloomingville viskestykker.

Viskestykkerne som pifter køkkenindretningen op!

Det dejlige og skønne ved vores tilbud er at du altid kan finde noget til enhver køkkenindretning. Du kan finde simple og enkeltfarvede viskestykker, men til dig den lidt vilde og udfordrende kan findes mønstrede viskestykker. Efter middagen kan den være super effektiv, da det kan få nemt og hurtigt med en viskestykke til at tørre de brugte køkkenelementer op. Apropos middagen skal der også bruges bordskåner. Bordskåner giver et moderne præg til det moderne køkken. For at fuldende den perfekte middag så skal du selvfølgelig have det vigtigste på plads. Det er selvfølgelig gryder og pander som fås i en top kvalitet, som alle vores aldre produkter på DuBuy.dk. Hvad end det er bordskåner eller pryder og pander, så kan du altid finde et godt match til dit køkken.

Find viskestykket til enhver anledning!

Viskestykkerne kan i den grad bruges, når du er i gang med en opvask til at tørre de våde bestik, tallerkener, kopper osv. Hvis du derimod skal tage noget ud af oven og du har et viskestykke, kan det også sagtens bruges, men for at være mere handy så er grydelapper en ekstrem god mulighed. Så kan vi i hvert fald sige at vi har gjort vores for at fuld ende en god middag. Hvis det er en venindehygge aften og du ikke orker alt det med opvasken, så skal du helt klart gå efter de fænomenale serveringbakker.

Viskestykker som er anderledes og skiller sig ud fra mængden!

Alle ønsker at have noget ekstraordinært som alle ikke lige har. Noget unikt og specielt. Det kan du med garanti finde her hos os. Vi har viskestykker som har et anderledes design end det sædvandelig. Det er altid et vigtigt element at have i den moderne køkkenindretning. Som en reminder har du prisgaranti på alle vores varer herpå DuBuy.dk! Derudover kan du få gratis fragt på køb over 600kr. så hold dig ikke tilbage i vores udvalg. Det er bare om at tage chancen når den er her, og tilbud kan du finde en masse af herpå DuBuy.dk! - God fornøjelse.