'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Tedåser

Går du også og mangler en tedåse til hjemmet? Det er nemlig et rigtigt smart alternativ, hvis skabe og skuffer er et rod af tebreve og diverse andet. Her på siden finder du vores store sortiment af tedåser, der både vil hjælpe dig til at have et bedre overblik og mere strukturerede skabe og skuffer, men som også vil være superfine at have på bordet, når du får gæster. 

 
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Tedåser i alverdens farver

Vores udvalg af tedåser skriger af farve. Udvalget inkluderer ikke alverdens forskellige designs, men blot få designs i hele palettens farver - både neonfarver, pastelfarver og neutrale farver. En af de helt enkle designs er den såkaldte dåse fra Speedtsberg. Dåsen har hverken tekst eller mønster, men er blot en dåse. Dette giver den også et væld af anvendelsesmuligheder, for der er jo ingen der siger, at den ikke også kan bruges til kaffe eller sukker. Dåsen findes i 14 farver, så der er frit valg på alle hylder. Kan man godt lide, at der er mere orden i tingene, har Speedtsberg også designet Te dåse hvorpå der med fin og letlæselig skrift står ”te”. Denne dåse findes i 12 farver, mens den findes i tre andre farver med et mindre låg, der ser enormt moderigtigt ud. Er man vild med denne dåse, kan man også tage et kig på kaffedåsen af samme design - så er der i hvert fald styr på hvor tingene befinder sig.
En anden tedåse er supersød og kommer som Tea Set sammen med fire tekrus. En investering i dette sæt, vil sikre te-selskabet, da det søde sæt matcher i design og er rigtig praktisk.

Disse te-beholdere vil se rigtig fine ud i ethvert køkken, og det let at finde lige præcis den dåse der passer til dit hjem. Tag eventuelt et kig på vores store sortiment af køkkentilbehør, hvis du mener, der er andet end te-skabet der mangler en renovering - her er du nemlig sikret prisgaranti på dine varer.