'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Tallerkener

Tallerken er en stor del af helheden på et veldækket bord. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af tallerkener i forskellige former, farver, materialer og størrelser, så du altid kan finde noget der passer til din stil og behov. De forskellige materialer kan være melamin, træ eller keramik, kan brugs til forskellige formål. Så om enten du er til farverige, naturlige eller måske mangler en tallerken til dit barn, så vil du finde noget, der er perfekt til formålet. Se også de forskellige serier, så du kan få et flot opdækket bord med matchende tallerkener.

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 30

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 30

Tallerkener til enhver smag

Leder du efter nye tallerkener? Her på siden finder du til tallerkener til enhver smag. Tallerkener findes i masser af farver, materialer og størrelser. De forskellige størrelser kan sættes sammen fra samme eller forskellige serier alt efter hvilket udtryk man ønsker. Du finder også tallerkener til forskellige formål i forskellige materialer. Materialerne har forskellig holdbarhed og maksimum gange de kan bruegs. Har du brug for engangstallerkener til en hyggelig picnic er disse paptallerkener fra Blommingville rigtig fine og dekorative. Paptallerkenerne har et sødt mønster med flagranker. Se også de andre dekorative paptallerkener fra Bloomingville. Er du derimod på udkig efter et matchende stel til middagsbordet. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige serier. Se f.eks. denne stilfulde grey stone tallerken, hvor der også findes større tallerkener i samme serie. Er du mere til farverige tallerkener så se f.eks. disse sussie tallerkener, der er lavet i holdbart stentøj. Hvis du i det hele taget er interesseret i farvede tallerkener, så har Bloomingville et sort udvalg. De vil med garanti give et friskt pust i borddækningen og gøre det mindre kedeligt. Tallerkener kan på den måde give et helt forskelligt udtryk på bordet og er nemt at ændre hvis man bliver træt af det. Alt efter hvad man ønsker, kan du her på siden finde hvad man vil have i det store udvalg.

Tallerkener til børn

Er du på udkig efter tallerkener til dit barn, så tag et kig på f.eks. Sebra. Sebras tallerkener er lavet i melamin og er derfor meget slidstærke og robuste. Se f.eks. denne søde melamintallerken arctic der har fire rum med motiv af forskellige dyr. Dyrene vil med sikkerhed skabe glæde hos dit barn mens han/hun spiser. Er dit barn blevet gammelt nok til at spise af stentøj laver Bloomingville søde børnetallerkener i stentøj. Denne fine tallerken med et pindsvin er rigtig sød og dekorativ som man ikke bliver træt af at kigge på. Det er nemlig en fin detalje på bordet, at børnetallerkener også kan passe til resten af stellet, og ikke stikker for meget ud.