'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr175
    kr199
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Skraldespande

Når der arbejdes I køkkenet, så er det altid vigtigt, at have en skraldespand der fungerer. Mulighederne er mange – skal den være stående, væghængt eller måske med sensor på. Fælles for alle vores skraldespande er, at de ikke alene er stilfulde, men også er utrolige praktiske og nemme at håndtere. Her finder du et stort udvalg af skraldespande – lige fra de enkle og stilfulde til de mere sjove og farverige. 

 
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Skraldespanden til dig

Skraldespand m/sensor (12 L) er en meget populær skraldespand. Skraldespanden fungerer på den måde, at når hånden nærmere sig spanden, så åbner låget sig helt automatisk. Uundværligt når man står med hænderne fulde og lige har brug for hjælp til at komme affaldet i skraldespanden – ganske enkelt helt genialt og praktisk. Indeni denne skraldespand kan der let monteres en affaldspose, hvilket gør det mere hygiejnisk og skraldespanden kan benyttes både i køkkenet eller på badeværelset.
Skraldespanden er produceret i metal med et låg i hårdt plast. Den kan indeholde 12 liter og måler 44,5 cm i højden og 24,5 cm i diameter.
Denne skraldespand med sensor findes i flere forskellige størrelser.

En anden mulighed når der skal vælges affaldsspand er en væghængt toiletspand fra Steel Function. Denne spand er praktisk og det er meget nemt at rengøre omkring den idet den er væghængt.  Affaldsspanden måler ca. 24x21x32 cm og rummer 6 liter. At godt alternativ til kunden, som ønsker en enkel og stilfuld toiletspand, som er væghængt.

Vores skraldespande og affaldsspande sælges naturligvis med prisgaranti, så du sikrer dig den helt rigtige spand til den bedste pris.