Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr14
    kr499
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Serveringsplader skifer

Serveringplader bruges blandt andet til osteanretning, tapas eller bare en lille snack. I dette udvalg finder du både serverings plader, fade og skifere. Skiferne er fremstillet i flere forskellige slags mørke nuancer, og er lavet af en hård form for sten. De forekommer i både runde og rektangulære modeller. Der er mulighed for at få både med og uden medfølgende skåle, og kommer i flerfarvede modeller. Det ene serveringsfad, som du finder i vores sortiment, er fremstillet af bambus og skifer, og får på den måde lidt mere kant og personlighed ind i designet. I alt er vores udvalg sammensat ud fra fire brands, der udgør en bred smag af serveringsplader. 

 
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Udvikling af kreative ideer indenfor serveringsplader

Mærket Steel-Function har formået at udvikle to skiffere, der udover bare at kunne anvendes under skåle og andet service, så også har et lækkert design ovenikøbet. Med disse skiffere kan du modtage medfølgende porcelænsskåle og gaffelskeer. Steel-Function har fremstillet to forskellige bud på en luksus serveringsplade. Første design er med flerfarvede spraglede porcelænsskåle, medfølgende gaffelskeer og to rå snore af reb, der sammen danner håndtag. Det andet design er med helt traditionelle hvide porcelænsskåle, medfølgende gaffelskeer og to stilrene håndtag af stål. Begge designs er fremstillet i en rektangulær model. Disse sæt er af 13 genstande; 6 stk. skåle, 6 stk. gaffelskeer og en serveringsplade. Denne pakke kan anvendes til både en formel tapasmiddag, en osteanretning til nytår eller til en lille snack når du får gæster. Det er den flotteste og nemmeste serveringsmetode, og du behøver ikke at bekymre dig over rengøring, da både skåle og gaffelskeerne kan komme i opvaskemaskinen.


Til dig der ikke er til skiffere

Er du ikke vild med materialet eller designet af en skifer, så findes der også et bredt sortiment af serveringsbakker, og andet service fra køkkenet, som kan udfylde dine behov. Bakkerne har det samme formål, som skifferne. Forskellen er at mulighederne indenfor materiale-, design-, og mærkevalg er større indenfor serveringbakker end indenfor serveringsplader. Under serveringsbakker vil du kunne finde mærker som: Kay Bojesen, Kähler og Eva solo, som sammen med en lang række andre brands udgør feltet for bakker til servering.