'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Serveringsbakker

Herunder finder du vores flotte, funktionelle serveringsbakker samt et udvalg af smukke stilfulde serveringsfade. Skal du forkæle kæresten eller veninden med morgenmad på sengen, så har du brug for en ordentlig serveringsbakke. En serveringsbakke er også super praktisk når maden skal serveres i haven eller på terrassen på en varm sommerdag eller aften. Her kan du let finde en serveringsbakke som passer til mange forskellige formål. Eller et lækkert serveringsfad til maden der skal anrettes ekstra flot. Se alle vores smukke, trendy og højst anvendelige serveringsbakker og fade ved kun at scrolle ned. Serveringsbakkerne kan fås i alle prisklasser, da vi gerne vil kunne nå ud til alle. Kvaliteten er i top, da det er noget der betyder meget for os. Ud af de mange serveringsbakker, kan vi byde på mange forskellige materialer. Bakkerne kan fås i det lidt mere elegante porcelæn, det rustikke egetræ, den smukke marmor eller noget helt tredje. Vi har et stort udvalg af serveringsbakker, så alle kan få deres helt særegen bakke. De lækre mærker vi forhandler er blandt andet: Lyngby, Kaj Bojesen, AYTM, House Doctor og andre spændende og anerkendte mærker. Serveringsbakkerne udskiller sig på hver deres måde, eftersom de har deres eget udtryk. De kan bruges til mange ting og til enhver lejlighed, både ude og inde. Samtidig er de meget dekorative og pynter i køkkenet, stuen, værelset og også på badeværelset. Derudover er det vigtigt at huske på at vi har prisgaranti på alle vores produkter.
 
Sorter stigende

   

19 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

19 vare(r)

Serveringsbakker i alle former, farver og udtrykke

På DuBuy.dk kan vi tilbyde mange former for serveringsbakker. Gå ikke glip af vores fantastiske serveringsbakker, dem vil du aldrig få for mange af. Vores serveringsbakker er i et så stort udvalg, at du bare ønsker at stifte bekendtskab med dem allesammen. De kan fås i alle farver, fra knald hvid til den flotteste orange farve. Vi har dem alle, nogle som holder sig til det lidt mere klassiske, andre moderne, stil rige eller farverige. Det vi kan sige er bare, vi har et stort udvalg, som du ikke må gå glip af. Derudover finder du dem i forskellige mærkevarer og hver og en har et præg af moderne brugskunst.

Find dit yndlingsmærke at shoppe den lækre serveringsbakke ved

De klassiske serveringsbakker kender vi godt, dem der altid kan bruges. Gummi serveringsbakke går under dem. Bakken er sort, lavet af gummi og den er enkel i sit design. Den kan bruges som bakke til morgenmaden, blomsterne eller som underlag. Da den er lavet af gummi, betyder det, at den er meget nem at gøre ren. Hvis du spilder noget på den, kan den med lethed rengøres i hånden. AYTM Vitta bakke har sit helt eget udtryk, der gør den helt speciel på sin egen måde. Serveringsbakken er i en meget mørkebrun valnøds farve, og med den flotteste guldhank og kant, er den helt klar til at stille frem. Hanken er et plus, idet du vil have nemmere med at flytte rundt med den fra sted til sted.

Serveringsbakkerne med knald på farverne kan man ikke få nok af

Bloomingville bakke er et must. De er super flotte og bærer Bloomingvilles præg af skønhed. Det er en mærkevarerproducent med høj kvalitet vi har at gøre med her. Du kan under mærket finde en masse bakker som i den grad vil være flotte at have i brug. Hvis du er lidt mere til noget andet, så kan mærket Hübsch være en god anbefaling. Hübsch bakker og skåle er i den grad pengene værd. Med de simple men også udfordrende farvekombinationer, vil den give et friskt pift sammen med den lysere indretning, da du ligesom vil få den kontrast af noget mørkt og noget lyst. Men igen kan de også være et eksempel på at vi forhandler med varer som skal være brugbare af alle, og de kan desuden også tilbyde lidt mørkere fade og serveringsbakker. Serveringsbakkerne er meget rå i sig selv, men med deres luksuøse faconer får du en balance mellem de to ting.

Find dit bedste match af serveringbakker til indretningen derhjemme og køb tilbehøret til

Det gode ved vores udvalg er at de er lavet til enhver smag. Hvis du har valgt en oplagt serveringsbakke som passer perfekt til din indretning i køkkenet, så er det ikke svært at finde bestik og bestikholdere til. Vi vil helt klart anbefale dig at kigge under køkkenet i vores katalog hvis du mangler noget under denne kategori. Vi har nemlig samlet det bedste af det bedste - Og måske kunne det være dit næste køb, hvis du ikke lige går og mangler en serveringsbakke. Du er mere end velkommen til at klikke rundt på vores hjemmeside og se hvilke tilbud vi har at gøre med.