Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Salt & peber

Skal der krydderi på tilværelsen, så er maden et godt sted at starte. Salt og peber er ikke noget man kan leve uden, og selvfølgelig kan man heller ikke leve uden det perfekte sæt til salt og peber. Det er nemlig ikke særligt sjovt at stå og lave mad i køkkenet og krydre maden ud fra en papbøtte salt eller peber. Derimod er det meget sjovere at gøre det ud fra sin yndlings salt- og pebersæt. Vi forhandler med mærkedesigns som Ib Laursen, House Doctor og Zone med meget mere. Hvad end det angår salt og peber eller andre køkkensager til dit personlige køkken, så kan du finde det herpå DuBuy.dk. Herunder finder du et stort udvalg af salt og pebersæt samt andre krydderisæt. Vi har søde og sjove sæt til salt og peber som har en stemningsfuld og hyggelig udstråling, som vil passe til alle og gøre hverdagen meget hyggeligere og mere fin ved spisebordet. Vi har klassiske og elegante sæt til salt og peber som passer godt til den stilfulde spisestue. Hvis du foretrækker en salt og peberkværn, så har vi smarte saltkværne og peberkværne som sælges enkeltvis eller i sæt. Vi har kunstneriske salt- og pebersæt, som helt sikkert gør, at man får lyst til at stille dem frem på bordet, når gæsterne kommer. Vi har endda også rivsalt, som kommer i flere forskellige farver, fra flere forskellige lande. Så hvis man har lyst til at prøve det, skal man helt klart vælge rivsalt. Alle sæt til salt og peber samt salt og peberkværne kan selvfølgelig, alt efter smag og behov, benyttes til andre krydderier. Men husk at vi også har både krydderisæt og krydderiglas som fortjener et kig. Glem ikke at vi har prisgaranti på alle vores salt- og pebersæt!

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 72

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 72

Salt og peber – Det kan ikke undværes i køkkenet!

Ud fra det store udvalg af vores salt- og pebersæt, kommer du helt sikkert til at finde dit kommende yndlingssæt. Vi kan for eksempel tilbyde det klassiske og enkle Rosendal Grand CRU peberkværn. Du kan være helt sikker på, at du ikke går forkert i byen med peberkværnen fra Rosendahl, da designet er stilfuldt, og det vil helt sikkert passe ind i alle moderne hjem. Kværnen er lavet af tyk glas, som ikke kan gå i stykker og med den flotteste facon, kan du være tryg ved købet. Peberkværnen er så smart lavet, at du selv kan justere på om det skal være fint eller grov kværnet. Ved hjælp fra kværnehovedet, som sidder oppe i toppen, kan du være sikker på, at der ikke vil ryge det mindste ud af kværnen.

Find dit yndlingsmærke af salt- og peberkværne her hos DuBuy.dk

Vi har en masse muligheder og gode kollektioner samlet til dig. Så hvis du hælder lidt mere til det gennemførte look, anbefaler vi helt klart Hammershøi salt og peber sæt. Hammershøi er en af Kählers mest berømte serier. Det gør at sættet også er meget moderne. Sættet har den stilfulde indigo farve, som fanger øjet og er lavet af keramik, som gør det rigtig elegant. Den har ikke mindst de ikoniske riller, som gør den ekstra elegant og klar til at stille på spisebordet. Sættet er i en passende højde og er nem at håndtere, hvilket er et yderligere plus, så fylder sættet heller ikke særligt meget på spisebordet.

Salt og peber – Det sidste pift til maden

Vores udvalg består ikke kun af kværnesæt, vi kan også byde på Nicolas Vahé fransk havsalt, som er 100% fransk havsalt og som gør maden endnu mere lækker. Nicolas Vahés kværn er lavet af glas og har et meget stilrent design, hvilket gør, at den kan bruges til det hele. Det kan eksempelvis være, når man får familien til spisning og/eller til madlavningen inden de kommer. Hvis man gerne vil have ekstra smag til maden, har vi også Nicolas Vahé salt m/hvidløg & rød peber. Dette giver din mad et gastronomisk pift på grund af den lækre blanding af salt, hvidløg og rød peber. Så hvis du er i tvivl om, hvad det sidste krydderi kan være i maden, skal du tage Nicolas Vahé salt m/hvidløg & rød peber.

Find salt- og peberkværnene til enhver smag her hos os!

Leder du også efter de ekstraordinære salt- og peberopbevaringsholdere? Så led bare videre. Vi har nemlig altid de nyeste og mest trendede kollektioner klar til dig. Vi har her på siden et bredt udvalg af salt og peber til køkkenet som du kan bruge som opbevaringsbøtter. Det enestående ved holderne, et at de kan indrettes ind i alle hjem. Den kan nemlig placeres i alle moderne hjem, om det så er de simple og enkelte, men de indrettes også i de mere fancy og vilde boliger. Når du har familiebesøg, venindemiddag eller kærestedate, og du skal serverer en lækker og smagfuld ret, så skal du altid have salt- og peberkværnene stående fremme. Alle skal have en fantastisk oplevelse med din hjemmelavede mad.

Find tilbehørssæt til saltet og peberkværnen

Når du har fået investeret i en salt og peberkværn kan du ikke komme udenom vores enorme udvalg af tallerkener. Disse tallerkener kan altid bruges, og det er derudover et moderne must-have i hjemmet. For at fuldføre middagen skal du bestemt også have investeret i et par lækre og luksuøse kopper og krus. Hvad end det angår tallerkener eller kopper og krus, er kvaliteten altid høj, mens prisen er lav. Som prikken over i’et er du mere end velkommen til at se vores Nicolas-Vahé produkter ud. Her finder du det aller sidste touch til dit køkken. Med produkter fra DuBuy.dk kan du tilfører det moderne udseende til dit køkken!