'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr29
    kr99
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Opvaskebørster

Når der skal vaskes op, er det rart at have en ordentlig opvaskebørste. En god opvaskebørste er effektiv og ligger godt i hånden. Her har vi forsøgt at samle nogle opvaskebørster der lever op til de kriterier. Samtidig har vi valgt nogle opvaskebørster som vi synes er skabt i et superlækkert design. De fleste undervurderer en opvaskebørste, men det er en fordel at investere i en som både er super flot, men også en som er lavet at et godt materiale. Her hos Dubuy sælger vi mange forskellige opvaskebørster. Du kan finde et stort udvalg af forskellige størrelser og farver. Du kan finde opvaskebørster til børn. F.eks. sælger Dubuy en opvaskebørste som ligger godt i en barnehånd og samtidig er formet som en sød, lille og gul and. Vi går meget op i kvalitet, men hvis uheldet er ude og din opvaskebørste går i stykker, er der mulighed for at købe et separat børstehoved. Udover de mange forskellige opvaskebørster som vil passe godt ind i dit køkken, kan du også finde grøntsagsbørster. Det er altså børster, som er perfekte til at rengøre grøntsager. Zone tilbyder en grøntsagsbørste hvis håndtag er kort og derfor ligger godt i hånden, når du står og rengøre dine lækre, ny plukkede grøntsager. 

 
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Her kan du finde opvaskebørster hvor funktionalitet og design går op i en højere enhed. Derudover har vi her på siden et lille udvalg af holdere til din opvaskebørste samt opvaskesæt bestående af sæbedispenser og opvaskebørste. Endelig kan du også finde en opvaskebalje som hjælper dig med at spare på vandet når du vasker op. Se herunder om du kan finde en opvaskebørste, et opvaskesæt eller en opvaskebalje som du synes om.

Her på DuBuy.dk, kan du både finde enkle og stilrene opvaskebørster som vil pryde dit køkken, men du kan også finde sjove og farverige opvaskebørster. Du kan købe en børste i hver sin farve og på den måde holde styr på hvilken børste du bruger til hvad for at minimere bakterier. Med en god opvaskebørste bliver opvasken klaret meget hurtigere og desuden også gjort meget bedre. Denne Zone sampak (opvask/lilla) Er et fint og farverigt opvaskersæt som vil give en fin lilla farve til køkkenet. Denne opvaskebørste fra Meraki bærer et mere naturligt og rustikt præg, den vil passe perfekt ind i den moderne boligindretning.Det er en flot opvaskebørste i bambus som har et sort børstehoved. Det er en lækker, dekorativ og funktionel opvaskebørste, som du kan tillade dig at have hængende eller liggende i køkkenet. Med disse Flower opvaskebørster kan du gøre det sjovt at vaske op, selv for de små. Denne duck opvaskebørste er en sjov lille opvaskebørste, som ligner en and, den ville også helt sikkert blive et hit hos børnene

Oftest bruges opvaskebørster til håndopvask i køkkenet i en balje med varmt vand og sæbe, det der er smart ved opvaskebørsterne er at de har et langt skaft, sådan at du er fri for at få det beskidte vand og sæben på dine hænder. Opvaskebørsten gøres rent ved at vaskes i skæbe, udover det kan man også skolde den for at fjerne bakterierne. Når børsten bliver misfarvet skal den skiftes, og når din opvaskebørste ikke længere er pæn og ren, kan du med fordel skifte den med en af de flotte og holdbare opvaskebørster som vi forhandler her på siden.

Opvaskebørstens historie

Allerede i 1917 var opvaskemaskinen i brug i USA, men før det blev opvaskebørsterne brugt hyppigt. Opvaskemaskiner blev også brugt før 2. verdenskrig i større køkkener her i Europa, men på den tid var opvaskemaskiner ikke noget mange havde pengene til. Det var først i løbet af 1960’erne at opvaskemaskiner blev populært. I 1970 havde 4% af de danske hjem en opvaskemaskine, og en opvaskemaskine var altså ikke let tilgængelig, medmindre man havde penge på lommen. Derfor blev der brugt opvaskebørster i massevis.

Her hos Dubuy er det vigtigt at kvaliteten er i top og derfor finder du et stort udvalg af forskellige mærker. Vi tilbyder bl.a. populære mærker som Zone og Meraki. Hvis du ønsker et lille sprøjt af farve i dit køkken, er dette limegrønne opvaskesæt fra Zone et godt køb. Selve sættet består af en grøn holder til en hvid sæbedispenser og en sølv opvaskebørste. Dette fine sæt giver et spil i et hvidt køkken uden det bliver for meget. Du kan også få et sæt fra Zone med en stilet grøntsagsskræller og- børste. Dette sæt fås i flere forskellige farver, som uden tvivl vil komplimentere dit køkken. Du kan bl.a. få sættet i en flot lilla, grå eller en enkel midnatsblå.
Du kan få opvaskebørster i forskelligt materiale og hvilket materiale du ønsker betyder ikke meget. Her hos Dubuy kan du både få dem i træ og plastik. Uanset hvad du ønsker er du garanteret god kvalitet og et flot design. Udover opvaskebørster har vi også et stort udvalg af opvaskebakker og generelt har vi et stort udvalg af køkkenudstyr.

Alle vores opvaskebørster sælges selvfølgelig med prisgaranti.